"Αισιόδοξος μετά τις νίκες με ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ, Αρη"

Ο Σάκης Τσιώλης στάθηκε στην ουσία κι αυτή λέει τα εξής: Η ομάδα του κέρδισε στη Τρίπολη τους ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Αρη, ενώ στο ΟΑΚΑ - απέναντι στην ΑΕΚ - προφανώς και την αδίκησε η ήττα. Ο έμπειρος τεχνικός χρησιμοποίησε τα καλύτερα λόγια αναφερόμενος στον Αρη.

"Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Αρη που μόλις εμφανίστηκα

στο γήπεδο, με χειροκρότησαν. Και να τους δικαιολογήσω στο τέλος του παιχνιδιού για τα άσχημα πράγματα που κάποιοι είπαν, λόγω του αποτελέσματος και της πικρίας που ένιωσαν. Προσωπικά πέρασα οκτώ καταπληκτικούς μήνες, με καλή συνεργασία. Θεωρώ ότι αυτοί οι οκτώ μήνες χωρίστηκαν σε δύο κεφάλαια.

Στους πρώτους πέντε μήνες, όπου με τις διαδοχικές νίκες η ομάδα ξέφυγε από τη δύσκολη θέση, γιατί βρέθηκε μόλις έναν βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Στη δεύτερη περίοδο χρεώνομαι εγώ τα άσχημα αποτελέσματα, αν και συνεχίζω να πιστεύω ότι ήμασταν και άτυχοι, χάνοντας βαθμούς στις λεπτομέρειες", είπε αρχικά και αναφέρθηκε στο παιχνίδι.

"Ηταν μια πολύ μεγάλη νίκη, απέναντι σε έναν τόσο μεγάλο αντίπαλο, έχει μεγαλύτερη αξία. Μέσα σε έναν μήνα αντιμετωπίσαμε τις τέσσερις από τις πέντε μεγάλες ομάδες, πετύχαμε τρεις νίκες κι αυτό σε κάνει πιο αισιόδοξο. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες, θέλαμε να βγούμε από τη δύσκολο βαθμολογική θέση και τα παιδιά το κατάφεραν. Το παιχνίδι είχε πάντως μεγάλη πίεση και για τους δύο κι αυτό φάνηκε από την απόδοση των δύο ομάδων".

Ρωτήθηκε για την οπισθοχώρηση της ομάδας του στο δεύτερο μέρος. "Οταν προηγείσαι τόσο νωρίς, κάποια πράγματα γίνονται αυτονόητα από τους παίκτες. Δεν θέλαμε να δώσουμε χώρους στον Αρη. Από την άλλη, είχαμε αρκετές καθαρές φάσεις στην αντεπίθεση με τον Μπρέσκα, αλλά δεν βάλαμε το δεύτερο γκολ, ενώ μπορούσαμε".

Όπως ήταν λογικό, ρωτήθηκε σχετικά με το κατά πόσο η δική του παρουσία αποτέλεσε ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τον Αστέρα. "Νομίζω ότι είναι προνομιούχοι οι προπονητές που είναι στη Σούπερλιγκα. Γιατί ακόμη και η 3η αλλαγή της κάθε ομάδας είναι προβλέψιμη. Επαιξαν ρόλο κάποια χαρακτηριστικά, αλλά νομίζω ότι πλέον η μία ομάδα ξέρει πάρα πολύ καλά την άλλη. Το επίπεδο του scouting είναι υψηλό σε όλες τις ομάδες", είπε, για να επαναλάβει στο τέλος ότι "πολλά ειπώθηκαν στη διάρκεια της εβδομάδας, αλλά ο αγώνας δεν ήταν μεταξύ του Τσιώλη και του Αρη".

Keywords
Τυχαία Θέματα