Πάρτι του ΑΠΟΕΛ απέναντι στην Ομόνοια

Τη νίκη με 3-1 πήρε στο «ΓΣΠ» ο ΑΠΟΕΛ απέναντι στην Ομόνοια και «πάτησε» κορυφή στην Κύπρο.

Για ακόμα μία φορά η Λευκωσία «βάφτηκε» πορτοκαλί στην Κύπρο. Στο μεγαλύτερο ντέρμπι της Μεγαλονήσου ο ΑΠΟΕΛ έκανε μεγάλη εμφάνιση

και επικράτησε 3-1 της τυπικά γηπεδούχου, Ομόνοιας στο «ΓΣΠ».

Οι «τριφυλλοφόροι» μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 9’ με τέρμα του Αβραάμ πήραν το προβάδισμα, βάζοντας «φωτιά» στο πράσινο μέρος του γηπέδου.

Με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού όμως, ο Μπουθόν αποβλήθηκε για τους γηπεδούχους με δεύτερη κίτρινη κάρτα και από εκεί και πέρα το απόλυτο αφεντικό ήταν ο ΑΠΟΕΛ.

Οι πρωταθλητές έφτασαν στην ισοφάριση με τέρμα του Σολωμού στο 42’ πηγαίνοντας με την ψυχολογία υπέρ τους στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη, ανέλαβε δράση ο Σολάρι ο οποίος με δύο γκολ (74’, 78’) έδωσε τη νίκη στην ομάδα του και την κορυφή της βαθμολογίας στην Κύπρο.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Γέβριτς, Σπούνγκιν, Σερφά, Μπουθόν, Καρυπίδης, Κασέκε, Μακρίδης, Λεάντρο (73’ Αλωνεύτης), Αβραάμ, Εφραίμ (80’ Ντα Σίλβα), Φρέντι (61' Χριστοφή).
ΑΠΟΕΛ: Πάρντο, Πάολο Ζόρζε, Ολιβέϊρα, Σολωμού, Πουρσαϊτίδης (46' Αλεξάνδρου), Μοράις, Πίντο, Μαντούκα, Ατόρνο (70’ Σολάρι), Χαραλαμπίδης (60' Μπελαΐντ), Τρισκόφσκι.

Keywords
Τυχαία Θέματα