Νίκη για Εργοτέλη, τραυματισμός για Μαρινάκη

Τη νίκη με 3-0 πήρε ο Εργοτέλης κόντρα στην Καλλιθέα με 3-0 σε έναν αγώνα που δεν είχε καλή κατάληξη, καθώς επισκιάστηκε από τον τραυματισμό της Μαρινάκη.

Σε ένα δυνατό παιχνίδι ο Εργοτέλης κατάφερε να πάρει μια εύκολη νίκη κόντρα στην Καλλιθέα με τον αγώνα να έχει άσχημο τέλος μετά τον τραυματισμό της Μαρινάκη η οποία μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Η παίκτρια της Καλλιθέας συγκρούστηκε με την αρχηγό του Εργοτέλη, Δανάη Σιδηρά, στο 44’ μετά την διεκδίκηση της μπάλας στον

αέρα και πέφτοντας χτύπησε στον αγκώνα με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Εργοτέλης άνοιξε το σκορ από νωρίς καθώς στο 15’ η Κυδωνάκη έκανε 1-0 με κεφαλιά για τις γηπεδούχες.

Στη συνέχεια και στο 60’ η Σιδηρά έκανε το 2-0 για την ομάδα του Ηρακλείου ενώ στο 75’ η Αραβιάκη «έγραψε» το τελικό 3-0 για τις γηπεδούχες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Καλλιθέας ευχαριστεί για την φιλοξενία του Εργοτέλη καθώς και για την βοήθεια που τους παρείχαν οι άνθρωποι της κρητικής ομάδας κατά τον τραυματισμό της Μαρινάκη ενώ ευχαριστούν θερμά και τον γιατρό του αγώνα για την άμεση επέμβαση του.

Η παίκτρια της Καλλιθέας, Μαρινάκη έχει υποστεί εξάρθρωση αγκώνα και θα εξεταστεί στην Αθήνα προκειμένου να σχηματιστεί μια πλήρης εικόνα για την κατάσταση της υγείας της.

ΕΡΟΤΕΛΗΣ: Αποστολάκη, Κυδωνάκη Μ, Ξέρα, Σηφάκη, Κουνάλη (68’ Τριβιζάκη Γ), Κυδωνάκη Β., Σιδηρά, Σημαιάκη, Χούμα (53’ Νικηταρά), Συμαιωνίδη, Αραβιάκη (80’ Αγγελάκη).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Χρυσογωνίδου, Θέου (87’ Κριτσιμίλιου), Ζουμπουλάκη, Μελισσού, Μαρινάκη (46’ λ.τ Μωραϊτου), Νικολάου, Μιχαλακίδη, Σαχινίδου, Κουτραφούρη, Κοντομίχη, Πλυτά (68’ Παντελακάκη).

Keywords
Τυχαία Θέματα