Γκίνζμπουργκ: «Κάνει πρόοδο ο Άρης»

Πολύ σημαντική, όχι μόνο για την ομάδα αλλά ολόκληρο το τσεχικό μπάσκετ, χαρακτήρισε τη νίκη της Νίμπουργκ επί του Άρη ο Ρόνεν Γκίνζμπουργκ.

Ο προπονητής των Τσέχων παραδέχθηκε πως δεν περίμενε πως θα κερδίσουν τόσο εύκολα τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι πάντως δείχνουν πρόοδο παιχνίδι το παιχνίδι. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για τη νίκη επί του Άρη: «Είναι πολύ σημαντικό που κερδίσαμε τον Άρη. Πρέπει να καταλάβετε ότι για εμάς, και γενικότερα για το τσεχικό μπάσκετ, είναι πολύ μεγάλη επιτυχία που καταφέραμε να κερδίσουμε στην Ελλάδα.

Σεβόμαστε τον Άρη και την ιστορία του».

Για τον αγώνα: «Στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης δεν παίξαμε τόσο καλά στην άμυνα όσο στην επίθεση. Μαζέψαμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ κι αυτό μας έδωσε ευκαιρίες για καλάθια. Παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα που θα είναι καλύτερη στη συνέχεια και είμαστε χαρούμενοι για αυτή τη νίκη μας».

Για την ομάδα του: «Η Νίμπουργκ είναι οργανωμένο κλαμπ και διαθέτει ανθρώπους που εργάζονται επαγγελματικά για την ομάδα. Έχει, μάλιστα, σημειώσει κάποιες επιτυχίες τα τελευταία χρόνια. Βασικός στόχος μας στο Eurocup, ετησίως, είναι να περνάμε στον επόμενο γύρο. Σε τοπικό επίπεδο θέλουμε να παίρνουμε κάθε χρόνο το πρωτάθλημα. Στόχος μας είναι να αγωνιζόμαστε στο Eurocup και προσπαθούμε κάθε χρόνο για αυτό».

Για τον Άρη: «Κάνει πρόοδο σε κάθε αγώνα. Εμείς, για να τον αντιμετωπίσουμε, εστιάσαμε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Δεν περίμενα να κερδίσουμε εύκολα τον Άρη, αλλά είχαμε ελπίδες ερχόμενοι στη Θεσσαλονίκη. Τελικά, καταφέραμε να τον κερδίσουμε μπροστά στον κόσμο του».

Keywords
Τυχαία Θέματα