Ο Πέτρογλου, τα πετροδόλαρα κι ο Μαραντόνα

Ο Πέτρος Πέτρογλου ως άλλος «οικονομικός μετανάστης» ζει για 2η χρονιά το δικό του παραμύθι στο Ντουμπάι ενώ πρόσφατα κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο με την Al Wasl.

Τα πετροδόλαρα είναι της… μόδας και ο Πέτρογλου ξέρει την… όψη τους περισσότερο από τον καθένα. Μετά το Μπαχρέϊν και την Al Ahli, ο 32χρονος ακραίος επέλεξε την Al Wasl ενώ πριν λίγο καιρό κατέκτησε το Κύπελλο της Ομοσπονδίας επικρατώντας με 3-1 της Αl Naser.

«Βαρέθηκα τα μεγάλα λόγια των μεγάλων»

Ο Πέτρογλου μιλώντας στο thrakinea.gr για τo κίνητρο των επιλογών

του σχολίασε: «Σίγουρα το οικονομικό ήταν ένας βασικός λόγος που επέλεξα να ξενιτεύω για μια ακόμη χρονιά. Ωστόσο ένας επίσης σημαντικός λόγος που υπέγραψα στην Al Wasl ήταν πως βαρέθηκα να ακούω στην Ελλάδα τα μεγάλα λόγια των ομάδων και των παραγόντων τους. Σε όλες τις ομάδες επικρατεί αβεβαιότητα και ανασφάλεια. Τα τελευταία 4 χρόνια ταλαιπωρούμε με δικηγόρους, δικαστήρια και προσφυγές για να καταφέρω να πάρω τα χρήματα από συμβόλαια σε ομάδες που αγωνίστηκα και ποτέ δεν με πλήρωσαν».

«Είναι μαγικά στο Ντουμπάι»Για την καθημερινότητα ανέφερε: «Η παραμονή μου εδώ είναι τέλεια αφού δεν έχει μεγάλη διαφορά από το Μπαχρέϊν που ήμουνα πέρσι. Ο καιρός είναι καλός αυτό το διάστημα και γενικά τα πάντα είναι μαγικά στο Ντουμπάϊ. Η ανάπτυξη τρέχει με τρελούς ρυθμούς. Βλέπεις συνεχώς απίθανα πράγματα. Από τα δεκάδες εμπορικά κέντρα, τα υπερπολυτελή ξενοδοχεία και τους ουρανοξύστες, μέχρι τις τεχνητές νησίδες».

Η γνωριμία με τον Μαραντόνα

Ο Πέτρογλου πάντως έχει ακόμα μια ιστορία να διηγείται από το Ντουμπάϊ αφού συνυπάρχει με τον «μάγο» της στρογγυλής θεάς Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ο οποίος είναι προπονητής της ποδοσφαιρικής Al Wasl!

«Τον πρώτο μήνα της παρουσίας μου στο Ντουμπάϊ έμενα στο ίδιο ξενοδοχείο με τον Ντιέγκο και είχα την ευκαιρία να συναντηθούμε και να γνωριστούμε. Ο Μαραντόνα είναι ένας παγκόσμιος αστέρας και όπου πάει προκαλεί τον ενθουσιασμό και την λατρεία του κόσμου. Όταν ήρθε στο Εμιράτο τον κυνηγούσαν δημοσιογράφοι και οπερατέρ και καταγράφανε την κάθε του κίνηση», σχολίασε ο Πέτρογλου που σίγουρα έχει φτιάξει ο ίδιος την τύχη του αφού χρόνια τώρα προτιμά τις ομάδες του και τις εμπειρίες στο εξωτερικό από την παραμονή στη στασιμότητα και τη μιζέρια του ελληνικού βόλεϊ.

Keywords
Τυχαία Θέματα