Παρελθόν ο Κοκκινέλης από τον Αιολικό

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Αιολικό, καθώς ανακοινώθηκε η είσοδος του επιχειρηματία Σαράντου Τσακιρέλλη στη διοίκηση και παράλληλα το διαζύγιο με τον Φώτη Κοκκινέλη.

Στο πλάνο με τον νέο επενδυτή, αποφασίστηκε πως δεν χωράει ο έμπειρος τεχνικός, οπότε ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας του με τους «κυανόλευκους». Ο λόγος είναι πως η εικόνα της ομάδας υπό τις οδηγίες του δεν είναι καλή.

Σε κάθε περίπτωση, ο Αιολικός μπαίνει σε μια νέα

εποχή, καθώς ο Τσακιρέλλης αναμένεται να δώσει σημαντική οικονομική πνοή στη διοίκηση.

Η ανακοίνωση του Αιολικού:

«Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση (Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011) του διοικητικού συμβουλίου του ΑΕΠΣ Αιολικός, ελήφθησαν οι παρακάτω αποφάσεις:

α) Το Διοικητικό Συμβούλιο, ανακοινώνει την είσοδο στα διοικητικά του ΑΙΟΛΙΚΟΥ, του ομογενή συμπατριώτη μας, επιχειρηματία κ. Σαράντου Τσακιρέλλη.

Ο κ. Σαράντος Τσακιρέλλης δραστηριοποιείται επαγγελματικά στις ΗΠΑ και είναι προσωπικός φίλος του Προέδρου της ομάδας, κ. Ταξιάρχη Βέρρου.

Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

β) Με ομόφωνη απόφαση επίσης, το διοικητικό συμβούλιο, λύει τη συνεργασία της με τον προπονητή της ομάδας, κ. Φώτη Κοκκινέλλη. Το διοικητικό συμβούλιο, ευχαριστεί τον κ. Φώτη Κοκκινέλλη για τις μέχρι σήμερα υπηρεσίες του, του εύχεται καλή τύχη για το μέλλον του και επίσης ανακοινώνει ότι η ομάδα θα είναι συνεπής απέναντι του ως προς τις υποχρεώσεις της».

Keywords
Τυχαία Θέματα