Παράταση μέχρι το 2017 για Ενίς

Η διεξαγωγή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2017 στην Αγγλία αποτελεί κίνητρο για τη Βρετανίδα επταθλήτρια.

Την παράταση της καριέρας της στο στίβο για ένα ακόμα χρόνο, δηλαδή μέχρι το 2017, δεν αποκλείει η Τζέσικα Ενίς.

Η Βρετανίδα αθλήτρια είχε δηλώσει πως οριοθετεί την αποχώρησή της μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο, αλλά πλέον εξετάζει την παραμονή της για άλλους

12 μήνες, προκειμένου να δώσει το «παρών» στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της επόμενης χρονιάς, που θα διεξαχθεί στην πατρίδα της.

«Θα είμαι 31 ετών και κοντά στην αποχώρησή μου από τους στίβους στο παγκόσμιο του 2017. Ελπίζω ότι δεν θα αισθάνομαι τόσο μεγάλη και θα έχει μείνει αρκετή ενέργεια μέσα μου», δήλωσε η 25χρονη Ενίς στην εφημερίδα «The Times».

«Αυτό που συνέβη στο Μονακό με τη νίκη της υποψηφιότητας του Λονδίνου είναι σαφώς ένα μεγάλο κίνητρο για να παραμείνω επιπλέον ένα χρόνο. Στην πραγματικότητα, ποτέ δεν είδα τον εαυτό μου να συνεχίζει μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο. Το έπταθλο είναι ένα πολύ εξουθενωτικό αγώνισμα και δεν μπορείς να πρωταγωνιστείς όλα αυτά τα χρόνια και να καταπονείς το σώμα σου. Το γεγονός όμως, ότι το Παγκόσμιο θα γίνει στην πατρίδα μου ένα χρόνο αργότερα είναι πιθανό να αλλάξει τις σκέψεις μου», πρόσθεσε η Ενίς.


Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα