Για την πρώτη νίκη Άρης, ΠΑΟΚ

Την πρώτη νίκη τους στο φετινό Eurocup θα ψάξουν σήμερα (22/11) ο Άρης και ο ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Αμφότερες οι ομάδες δεν κατάφεραν να ξεκινήσουν με το… δεξί τις υποχρεώσεις τους, με τους «κίτρινους» να χάνουν στο Αλεξάνδρειο από τη Νίμπουργκ και το «Δικέφαλο του Βορρά» να ηττάται στη Λετονία από τη Ρίγα. Πλέον, θέλουν το ροζ

φύλλο κόντρα σε Ρουντούπις και Σολέ, αντίστοιχα, για να μη μείνουν από τόσο νωρίς πίσω στην κατάταξη.

Στη Λιθουανία δοκιμάζεται ο Άρης (19.00), κόντρα στη Ρουντούπις που την προηγούμενη αγωνιστική έφυγε με το «διπλό» από την Ολλανδία, επί της Γκαστέρα Φλέιμς. Η αποστολή έφθασε ύστερα από πολύωρο ταξίδι στο Πριενάι χθες (21/11) και δεν αντιμετωπίζει προβλήματα. Μάλιστα, η αισιοδοξία για το θετικό αποτέλεσμα είναι διάχυτη, το κλίμα στις τάξεις του Άρη, άλλωστε είναι εξαιρετικό μετά την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, επί του Ίκαρου Καλλιθέας.

Μετά το «διπλό» στον Άγ. Θωμά, κόντρα στο Μαρούσι, ο ΠΑΟΚ θέλει να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα κόντρα στη Σολέ (19.45, ΕΤ3). Οι Γάλλοι προέρχονται από ήττα, στην πρεμιέρα από την Κίμκι, κι έρχονται στην Πυλαία με… άγριες διαθέσεις, ωστόσο οι παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου δεν είναι διατεθειμένοι να τους αφήσουν να κάνουν το παιχνίδι τους. Με «όπλο» τον κόσμο τους, θεωρούν πως μπορούν να σπάσουν το… ρόδι. Εκτός αποστολής βρίσκονται οι τραυματίες Μαρτίνας Αντριουσκεβίτσιους και Ευθύμης Τσακαλέρης.

Keywords
Τυχαία Θέματα