Νικόλτσης: Να γυρίσω στην ΑΕΚ

09:45 22/11/2011 - Πηγή: AEK365

Σπουδαία εμφάνιση και δύο γκολ την Κυριακή για τον Γιώργο Νικόλτση με τα χρώματα του Φωκικού όπου αγωνίζεται δανεικός από την ΑΕΚ, στον αγώνα για τη Football League κόντρα στον Διαγόρα στη Ρόδο (2-2). Ο Νικόλτσης ήταν εκ των κορυφαίων του αγώνα χαρίζοντας τον πρώτο βαθμό

στην ομάδα του, στο πρωτάθλημα. Μιλώντας στην "ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ" ο Νικόλτσης είπε σχετικά με τις έως τώρα εντυπώσεις του από την ομάδα του Φωκικού και τον προπονητή του Μιχάλη Κασάπη: "Ό,τι και να πω θα είναι λίγο. Ο κ. Κασάπης με βοηθάει πάρα πολύ. Είναι πολύ καλός προπονητής και είναι πάντα κοντά στους παίκτες. Περνάω πολύ ωραία στον Φωκικό. Πήρα ένα αρκετά καλό αποτέλεσμα για εκτός έδρας παιχνίδι, κάτι που είναι θετικό ενόψει της συνέχειας. Ήταν άλλωστε και ο πρώτος μας βαθμός στα δύο παιχνίδια που έχουμε δώσει. Το σίγουρο είναι, ότι στον Φωκικό είμαστε σαν οικογένεια".
Φυσικά τα σχέδια του Νικόλτση είναι να επιστρέψει και να καθιερωθεί κάποια στιγμή στην ΑΕΚ. Κάτι που εξηγεί κι ο ίδιος: "Καταρχήν ήρθα εδώ για να πάρω παιχνίδια για το καλό μου. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και μακάρι να γυρίσω μετά στην ΑΕΚ να καθιερωθώ". Καταλήγοντας, αναφέρθηκε στην ΑΕΚ την οποία και "ασφαλώς παρακολουθώ. Δεν μπόρεσα να δω το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, γιατί ταξιδεύαμε με την αποστολή του Φωκικού για τη Ρόδο. Μαθαίνω όμως νέα από την ομάδα, μιλάω με αρκετά παιδιά".

Keywords
Τυχαία Θέματα