Ένα βήμα από World Series οι Ρέιντζερς

«Χτύπησε» ξανά ο Nelson Cruz και οι Τέξας Ρέιντζερς, με 7-3 σε βάρος των Ντιτρόιτ Τάιγκερς στο 11ο inning, έφθασαν στο 3-1 στην τελική σειρά της American League.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 στο τρίτο inning, αλλά ο αρχικός τους pitcher, Rick Porcello παραχώρησε το 3-2 στο έκτο inning και ισοφάρισε. Ωστόσο, ένα home run

του Brandon Idge διαμόρφωσε το 3-3 στο έβδομο inning, με τον δεύτερο pitcher των Ρέιντζερς, Alexi Ogando, να βρίσκεται στο βουναλάκι.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με 151 λεπτά καθυστέρησης και το 3-3 το επέκτεινε ακόμα περισσότερο χρονικά, αφού αυτό ήταν το τελικό αποτέλεσμα στην κανονική διάρκεια του ματς. Στο δεύτερο extra inning και 11ο συνολικά o Jose Valverde «λύγισε» και δέχθηκε τέσσερα runs. Έπειτα από το 4-3, ο Nelson Cruz σημείωσε το 7-3 σε βάρος του με τριπλό home run.

Ακολούθησε ο Neftali Feliz, για τους Τεξανούς, ο οποίος «έκλεισε» πολύ εύκολα τον αγώνα με διαφορά τέσσερα runs. Παράλληλα, οι Ρέιντζερς βρέθηκαν μία νίκη από το φετινό World Series, ενώ οι «τίγρεις» χρειάζονται τρεις διαδοχικές, εκ των οποίων οι δύο εκτός έδρας, για να πάρουν αυτές το πολυπόθητο εισιτήριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα