Άντριτς: «Δεν ήταν παιχνίδι για συμπεράσματα»

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής παρακολούθησε το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την Χίο και μίλησε στο Onsports για όσα είδε.

«Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να βγουν συμπεράσματα, αφού και οι δύο ομάδες έχουν πολλούς νέους παίκτες και δεν είναι ακόμα έτοιμες. Είδαμε σκληρές άμυνες και λάθη στην επίθεση. Νομίζω ότι θέλουν χρόνο και στη συνέχεια του πρωταθλήματος θα εμφανιστούν ακόμα καλύτεροι», ήταν τα λόγια του Ντράγκαν Άντριτς.

Ερωτηθείς

εάν ετοιμάζει καμία νέα «έκπληξη» στη Εθνική, δήλωσε: «Προέχει το παιχνίδι με τη Σλοβακία. Μέχρι τότε δεν πρόκειται να γίνει καμία αλλαγή στη σύνθεση της Εθνικής. Το κακό είναι ότι οι ομάδες έχουν πολλά παιχνίδια και δεν μπορούμε να κάνουμε να κάνουμε προπόνηση. Θα τελειώσει το παιχνίδι με τη Σλοβακία και το Δεκέμβριο θα δουλέψουμε και θα δούμε ποιοι άλλοι θα είναι στην ομάδα».

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής μας έδωσε τη… σκυτάλη για να μάθουμε ποιοι μπορεί να επιστρέψουν, με το όνομα του Χατζηθεοδώρου να ξεχωρίζει τον τελευταίο καιρό. «Ο Χατζηθεοδώρου είναι τραυματίας και δεν μπόρεσα να τον δω σήμερα ωστόσο γνωρίζω την αξία του. Το Δεκέμβριο θα δουλέψουμε, οπότε όποιες αλλαγές θα τις δείτε τότε», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα