Εύκολο απόγευμα για την ΑΕ Ποντιών

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα η ΑΕ Ποντίων επιβλήθηκε του Αετού Σκύδρας εκτός έδρας ματς με 2-0, με τους γηπεδούχους να αγωνίζονται χωρίς «κανονικό» τερματοφύλακα από το 10’.

Από την αρχή του παιχνιδιού η ΑΕ Ποντιών πήρε τα ηνία της αναμέτρησης και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 10ο λεπτό μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σάκη Γκόγκα, με τον τερματοφύλακα της Σκύδρας, Ανδρέα Ραβούση, να είναι εκείνος ο οποίος υπέπεσε στην παράβαση ενώ παράλληλα αποβλήθηκε.

Ωστόσο, δεν υπήρχε δεύτερος τερματοφύλακας

στον πάγκο του Αετού και έτσι χρέη… τερματοφύλακα ανέλαβε ο Κώστας Μαργιορίδης, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.

Με τον Αετό να μένει με 10 παίκτες από νωρίς, ήταν θέμα χρόνου να φτάσει η ΑΕ Ποντίων στο δεύτερο γκολ, με τον Μίλτο Σαπάνη στο 15ο λεπτό να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του Λεωνίδα Μπίλη, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έριξαν αισθητά τον ρυθμό τους, ωστόσο έφτασαν πολύ κοντά σε ένα τρίτο γκολ, ωστόσο το σουτ που επιχείρησε ο Τροΐρης έξω από την περιοχή του Μαργιορίδη «τράνταξε» το οριζόντιο δοκάρι, με το 2-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα στο Δημοτικό γήπεδο της Σκύδρας.

ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ: Ραβούσης, Κυριακίδης, Παπασυμεών, Πασχώνης, Μαργιορίδης, Λεκάκης, Λυσίτσας, Ιωαννίδης, Παπαστεργίου, Θεδωρίδης, Μπρέγκου.

ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: Κελπέκης, Σαββίδης (78’ Γούτσιος), Λιόλιος, Χασιώτης, Δεληζήσης (70’ Βεϊδαμενίδης), Οικονόμου (53’ Προβατίδης), Σαπάνης, Τροΐρης, Γκόγκας, Τσιτλακίδης, Χιονίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα