Ξέφυγε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης

Ύστερα από δύο ήττες ο Οικονόμος Τσαριτσάνης επικράτησε 1-0 του Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών και ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας της Football League 2.

Στα θετικά αποτελέσματα επέστρεψε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης για τον Βόρειο Όμιλο της Football League 2 επικρατώντας 1-0 του Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών στο

«Γιώργος Μητσιμπόνας».

Έτσι κατάφερε να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και να πάρει μεγάλη ανάσα. «Χρυσός» σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν ο Μπανούσης στο 64’ ο οποίος μετά από κόρνερ του Καράμπελα με καρφωτή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι παραμένουν πολύ χαμηλά στη βαθμολογία και χωρίς νίκη μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ: Πίτκας, Καραγιάννης, Καραγκούνης (61' Κουλτσιάκης), Οικονόμου, Τσιανάκης, Ζόραν, Βούλγαρης (56' Πούτας), Μπανούσης, Κέρης (86’ Παπαϊωάννου), Παλάσκας, Καράμπελας.
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΕΡΡΩΝ: Σαμουηλίδης, Καρυπίδης, Γκάγκας, Δρούζας, Λαμπερνάκης, Μαγκανάς, Κεφαλάς (59’ Μπλατσέρης), Κιουρτζίδης, Πούπης, Πιπινίκας (75' Τσελεμπής), Μπασιούκας.

Keywords
Τυχαία Θέματα