Χούντελαρ: «Πρόκριση με Στεάουα»

Ο Κλάας Γιαν Χούντελαρ θεωρεί ότι μία πιθανή πρόκριση στον επόμενο γύρο του Europa League θα βοηθήσει ψυχολογικά την Σάλκε.

Η γερμανική ομάδα προέρχεται από ήττα από την Ντόρτμουντ στο γερμανικό πρωτάθλημα. Για αυτό ο προαναφερόμενος διεθνής Ολλανδός θεωρεί ότι μία νίκη επί της Στεάουα μπορεί να αποδειχθεί ευεργετική για το κλίμα στις τάξεις του συλλόγου. Παράλληλα, ένα «τρίποντο» θα μετατρέψει το εκτός έδρα ματς με την Μακάμπι Χάιφα σε ταξίδι... αναψυχής,

κάτι που τόνισε επίσης ο Χούντελαρ στην επίσημη ιστοσελίδα της Σάλκε:

«Θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση στον επόμενο γύρο μπροστά στους οπαδούς μας. Αυτό θα ήταν τέλειο, αφού σε αυτήν την περίπτωση θα ταξιδεύαμε χωρίς άγχος στο Ισραήλ, για να αντιμετωπίσουμε την Μακάμπι Χάιφα».

Δεν λησμόνησε τη... μύτη του. Άλλωστε εξαιτίας ενός τραυματισμού του σε αυτή, ο έμπειρος στράικερ φορά ειδική μάσκα στα τελευταία παιχνίδια.

«Μία νίκη εναντίον της Στεάουα θα μας πρόσφερε και αυτοπεποίθηση ενόψει των μελλοντικών μας προκλήσεων. Εγώ προσωπικά νιώθω άνετος, αφού η μύτη μου είναι πλέον σε καλή κατάσταση» συμπλήρωσε ο Χούντελαρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα