Αποσύρθηκε σαν Τσάρτζερ ο LaDainian Tomlinson

O 33χρονος LaDainian Tomlinson υπέγραψε μονοήμερο συμβόλαιο με τους Σαν Ντιέγκο Τσάρτζερς και αποχώρησε από το φούτμπολ.

Το 2001 είχε εισαχθεί στο NFL σαν επιλογή ντραφτ πρώτου γύρου των αγαπημένων του Τσάρτζερς. Σε 11 σεζόν συμπλήρωσε 13,684 γιάρδες και 145 touchdowns! Συνολικά έπαιξε εννέα χρόνια στο Σαν Ντιέγκο και πέρασε τα δύο τελευταία στους Νιου Γιορκ Τζετς. Πλέον αποφάσισε να αποσυρθεί, ώστε να αφοσιωθεί στην οικογένειά του. Το μονοήμερο συμβόλαιο ήταν τιμητικής φύσης, καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν σχετικά.

«Έκλεισε»

ο Fletcher Cox

Τετραετές συμβόλαιο υπέγραψε ο defensive tackle Fletcher Cox με τους Φιλαδέλφεια Ιγκλς. Πρόκειται για τη δωδέκατη επιλογή του φετινού ντραφτ και πρώτη των «αετών».

Δυσκολεύεται ο A.J. Jenkins

Μακριά από τον καλό του εαυτό έμεινε ο A.J. Jenkins στο πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας των Σαν Φρανσίσκο 49ερς. Οι Nathan Palmer και Brian Tyms, undrafted rookie wide receivers τον ξεπέρασαν σε όλες τις ασκήσεις, κάτι που προβλημάτισε το τεχνικό επιτελείο του συλλόγου. Εν τω μεταξύ, ο Brian Banks δοκιμάζεται και από τους 49ερς.

Εκτός οι Mendenhall και Humpton

Πιθανότατα οι Rashard Mendenhall (running back) και Casey Hampton (tackle) θα ξεκινήσουν τη νέα χρονιά στον κατάλογο τραυματιών των Πίτσμπουργκ Στίλερς. Αμφότεροι δεν έχουν ξεπεράσει περσινούς τραυματισμούς στο γόνατο.

Keywords
Τυχαία Θέματα