Εύκολη νίκη για την Ισπανία και πρωτιά στον όμιλο (photos+video)

Σε ματς που δεν προσέφερε ιδιαίτερες συγκινήσεις, η Ισπανία έπαιξε με τη... φωτιά, όμως νίκησε 1-0 την Κροατία, πήρε την πρωτιά στον τρίτο όμιλο και άφησε εκτός διοργάνωσης την «χρβάτσκα»!

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ανάλογο του ενδιαφέροντος των δύο ομάδων! Φοβόταν ο... Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη, που λέει και ο λαός! Οι δύο ομάδες αναλώνονταν σε passing game, ενώ και ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν από μέτριος έως κακός. Ο Τόρες στο 23' έκανε την πρώτη καλή φάση του αγώνα, όταν από πλάγια θέση σούταρε άλλα έδιωξε

ο Πλετίκοσα.

Στο 25' ο Πράνιτς σούταρε... χλιαρά για να μαζέψει εύκολα ο Κασίγιας. Το γκολ των Ιταλών στο 35' φάνηκε να ξυπνάει τις δύο ομάδες, αφού εκείνη τη στιγμή οι Κροάτες έμεναν εκτός προημιτελικών, ενώ οι Ισπανοί έχαναν την πρώτη θέση!

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 59' έγινε η φάση του αγώνα. Ο Μόντριτς έκανε καταπληκτική σέντρα με εξωτερικά φάλτσα, ο Ράκιτιτς έπιασε την κεφαλιά, όμως ο Κασίγιας έκανε την επέμβαση του αγώνα.

Οι Ισπανοί έδειχναν... χαλαροί, με αποτέλεσμα ο Πέρισιτς να απειλεί εκ νέου στο 79', όμως ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης μπλόκαρε και πάλι. στο 84' ο Ινιέστα βρήκε χώρο μέσα στην περιοχή, όμως το σουτ που επιχείρησε έδιωξε σε κόρνερ ο Πλετίκοσα.

Στο 89' όμως, ο Φάμπρεγκας έκανε μπαλιά λόμπα, ο Ινιέστα βγήκε στο τετ α τετ με τον Πλετίκοσα, «έσπασε» στον Νάβας που μπήκε με τη μπάλα... στα δίχτυα!

Μέχρι το τέλος του παιχνιδιού δεν άλλαξε κάτι, με τους «φούριας ρόχας» να πανηγυρίζουν την πρόκριση στα προημιτελικά του EURO 2012.

Θυμηθείτε την εξέλιξη του παιχνιδιού, όπως σας την προσέφερε το Onsports

Keywords
Τυχαία Θέματα