Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το ατύχημα του Ντάβιντσον

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στον αγώνα ταχύτητας «24 ώρες του Μαν», αποκάλυψε ο Άντονι Ντάβιντσον από το νοσοκομείο όπου παραμένει κλινήρης (τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη 20/06).

«Έχω νιώσει καλύτερα, αυτό είναι σίγουρο. Πονάω λίγο στην πλάτη μου, αλλά είναι το μόνο πράγμα που με πονάει, γι' αυτό είμαι τυχερός. Βασικά, έχω δυο σπασμένους σπόνδυλους. Οι γιατροί λένε ότι ο μέσος χρόνος ανάκαμψης είναι τρεις μήνες», τόνισε αρχικά ο Βρετανός, πρώην πιλότος της Formula1, για να αναφερθεί στο ατύχημα του:

«Ένιωσα μια ισχυρή γροθιά

στη σπονδυλική μου στήλη όταν το αυτοκίνητο επέστρεψε στους τέσσερις τροχούς. Είχα τα μάτια μου κλειστά και τα χέρια μου μακριά από τιμόνι. Μετά από μισό δευτερόλεπτο, ήμουν στην μπαριέρα. Άνοιξα ξανά τα μάτια μου και αντιλήφθηκα ότι ήμουν ακόμα εκεί, παρά τον πόνο. Είχα τις αισθήσεις μου και μπορούσα να κουνήσω τα πόδια μου. Τα πάντα δούλευαν. Ήξερα ότι έπρεπε να μείνω στο αυτοκίνητο, ειδικά με τον πόνο στην πλάτη, αλλά αρχικά ένιωσα πλήρη πανικό και κλειστοφοβία. Έπρεπε απλά να βγω από το αυτοκίνητο. Ήταν πραγματικά αλλόκοτο. Χτύπησα την πόρτα να ανοίξει και σκαρφάλωσα προσεκτικά. Το πιο κοντινό σημείο ήταν η πλευρά του αυτοκινήτου, μετά ήρθαν οι γιατροί»…

Keywords
Τυχαία Θέματα