Πήραν φόρα οι Νιου Γιορκ Γιάνκις

Εννέα σερί νίκες συμπλήρωσαν οι Νιου Γιορκ Γιάνκις με το εκτός έδρας 4-1 εναντίον των Ουάσινγκτον Νάσιοναλς.

Ο Ivan Nova (9-2) «έβγαλε» 7.2 innings, ο Boone Logan «έκλεισε» το όγδοο κομμάτι του ματς και ο Rafael Soriano συμπλήρωσε 13 saves με «τέλειο» ένατο. Επιθετικά ξεχώρισαν οι Curtis Granderson και Robinson Cano με ατομικά home runs, ενώ ο Mark Teixeira πέτυχε 3/4 hits με δύο doubles και ένα RBI από sacrifice

fly. Από την άλλη, ο Adam LaRoche ισοφάρισε σε 1-1 με ατομικό home run στο δεύτερο inning.

Me walk-off home run του Yuniesky Betancourt στο... 15ο inning, οι Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς επικράτησαν με 5-3 των Σέιντ Λούις Κάρντιναλς. Ο Μάικ Μουστάκας είχε 3/6 hits και ένα walk, ενώ ο Billy Butler πέτυχε άλλο home run για τους «βασιλικούς». Τη νίκη χρεώθηκε ο Jonathan Broxton (1-1), o οποίος δέχθηκε το 3-3 στο 14ο inning! Αντίθετα, ο Eduardo Sanchez (0-1) χρεώθηκε την ήττα. Ακόμα, οι Matt Holliday και Allen Craig «έγραψαν» διαδοχικά home runs στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης για τους παγκόσμιους πρωταθλητές.

Ο Denard Span πέτυχε 2-out RBI single στο... 15ο inning και διαμόρφωσε το 5-4 των Μινεσότα Τουίνς επί των Μιλγουόκι Μπρούερς. Επίσης, ο Jamey Carroll σημείωσε τέσσερα hits για τους «διδύμους» στο ματς... 290 λεπτών. Μοιραίος pitcher ήταν ο Tim Dillard (0-2), ενώ ο Τζορτζ Κοτταράς δεν χρησιμοποιήθηκε. Στο πέμπτο inning o Corey Hart «έγραψε» τριπλό home run και το 4-1 υπέρ των Μπρούερς, το οποίο δεν ήταν αρκετό.

Το καταλυτικό single του Ryan Kalish δεν έδωσε τη νίκη στον θετικό Franklin Morales στο 7-4 των Μπόστον Ρεντ Σοξ επί των Σικάγο Καμπς. Αντίθετα ο πρώτος reliever, Matt Albers (2-0), τη χρεώθηκε. Από την πλευρά του, ο Κέβιν Γιούκιλις είχε 1/3 hits, ενώ ο David Ortiz πέτυχε το μοναδικό home run του παιχνιδιού και συμπλήρωσε δύο RBIs.

Με τη βοήθεια τεσσάρων relievers, o Wei-Yin Chen (7-2) οδήγησε τους Μπάλτιμορ Όριολς του τραυματισμένου Νικ Μαρκάκη στο 2-0 επί των Ατλάντα Μπρέιβς. H ήττα του Randall Delgado (4-8) πιστοποιήθηκε με το 20ό save του «τέλειου» Jim Johnson.

Στο δέκατο inning κέρδισαν οι Λος Άντζελες Ντότζερς τους Σικάγο Ουάιτ Σοξ με 2-1. Ένα walk-off single του Dee Gordon σε βάρος του Matt Thornton (2-5) στο πρώτο extra inning έκανε τη διαφορά. Έτσι πήραν αξία τα δώδεκα strikeouts του Chris Capuano σε οκτώ innings. Πάντως ο Ronald Belisario (3-0) πήρε τη νίκη με δύο “καθαρά” innings.

Πέτυχε δύο τριπλά home runs ο Pedro Alvarez στο 9-5 των Πίτσμπουργκ Πάιρετς σε βάρος των Κλίβελαντ Ίντιανς. Έτσι ο Tony Watson (4-0) χρεώθηκε τη νίκη κατά του ασταθή Jeanmar Gome (4-6). «Έγραψε» επίσης ο Alex Presley, ενώ ο Jason Kipnis είχε αντίστοιχο χτύπημα για τους «ινδιάνους».

Δώδεκα strikeouts σε οκτώ innings είχε ο Max Scherzer (6-4) ξεπερνώντας 53λεπτη διακοπή λόγω βροχόπτωσης και οι Ντιτρόιτ Τάιγκερς επικράτησαν με 5-0 των Κολοράντο Ρόκις. Το ένατο inning «έβγαλε» ο Brayan Villarreal, ενώ ο rookie, Quintin Berry, είχε πέντε hits! Επίσης, οι Prince Fielder και Quintin Berry πέτυχαν RBI

Keywords
Τυχαία Θέματα