Από όλα έχει το… μενού!

Τι και αν το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό δεν είχε νικητή; Ο Παναθηναϊκός φιλοδοξεί να καλύψει αυτό το κενό… πίνοντας νερό στα «Πηγάδια», όπου δοκιμάζεται από την Ξάνθη, στην αναμέτρηση που δεσπόζει στο... δεύτερο

πιάτο της 6ης αγωνιστικής της Super League.

Πιο γευστικό… επιδόρπιο δεν θα μπορούσε να υπάρξει από τη… μάχη των «ασπρόμαυρων» στην Τούμπα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, η οποία κλείνει το πρόγραμμα, ενώ έντονο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο αγώνας του Παγκρήτιου ανάμεσα στον Εργοτέλη που ευελπιστεί να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, κόντρα στον Άρη ο οποίος ψάχνει ακόμα το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα! Να… τριτώσει το καλό εκτός έδρας φιλοδοξεί ο Πανιώνιος που ταξιδεύει στους «Ζωσιμάδες», εκεί όπου τον περιμένει ο φορμαρισμένος (τουλάχιστον μέχρι πριν τη διακοπή) ΠΑΣ, ο οποίος μετρά δύο νίκες και μία ισοπαλία στους τελευταίους τρεις αγώνες του!

Ξάνθη – Παναθηναϊκός (16:00, ΝΕΤ)

Οι «πράσινοι» θέλουν να επιστρέψουν με το τρίποντο στις αποσκευές τους από την ακριτική πόλη, μετά από σχεδόν έναν μήνα αγωνιστικής απραξίας λόγω προγράμματος (είχαν κληρωθεί με την… αλφαβήτα) και διακοπής του πρωταθλήματος! Ένα τρίποντο που θα τους επαναφέρει στο… ρετιρέ της βαθμολογίας όπου συγκατοικούν ΑΕΚ, Ατρόμητος και Ολυμπιακός.

Στην προσπάθειά τους αυτή, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα εκτός από την έλλειψη ρυθμού, «πονοκεφαλιάζει» και για τη γραμμή κρούσης της ομάδας αφού στη φαρέτρα του διαθέτει μόλις έναν καθαρόαιμο επιθετικό, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Αντώνη Πετρόπουλο! Μετά τον Τοτσέ που ταλαιπωρείται από τράβηγμα, εκτός πλάνων του Πορτογάλου τεχνικού έμεινε και ο Ρούντολφ εξαιτίας ενοχλήσεων στον προσαγωγό, ενώ στην Αθήνα έμειναν και οι Κοτσόλης, Χριστοδουλόπουλος, Σεϊταρίδης, Νίνης, Μπιάρσμιρ, Ιωαννίδης, αλλά και ο τιμωρημένος Καρνέζης! Η… λειψανδρία αυτή μάλιστα έφερε στην αποστολή τους… αμούστακους Μαυρία, Φουρλάνο, Ταμπάκη και Καπίνο, με τον τελευταίο μάλιστα να παίρνει θέση βασικού κάτω από τα δοκάρια. Βύντρα, Σπυρόπουλος, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σιμάο, Κατσουράνης, Κουίνσι, Ζέκα, Λέτο και Πετρόπουλος ή Κλέιτον, αναμένεται να συνθέσουν τη βασική ενδεκάδα του «τριφυλλιού».

Την ίδια ώρα, στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να ρίξει στη μάχη την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, έχοντας να αντιμετωπίσει μόλις μία ενδεκαδάτη απουσία. Αυτή του τραυματία Σπύρου Βάλλα.

Ο Μακεδόνας τεχνικός, το διάστημα της διακοπής δούλεψε πάνω στην αμυντική λειτουργία των Ακριτών, ευελπιστώντας το πολύ καλό ποδόσφαιρο που αποδίδουν οι ποδοσφαιριστές του να συνδυαστεί επιτέλους και με τους απαραίτητους βαθμούς! Σοβαρό ωστόσο ελαφρυντικό στην… έλλειψη των τελευταίων, το πρόγραμμα «Γολγοθάς» των πρώτων αγωνιστικών (αντιμετώπισαν μέχρι τώρα κατά σειρά ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Άρη) το οποίο ολοκληρώνεται κόντρα στους «πράσινους».

Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος της αισιοδοξίας που διαρρέεται έντονα από τους ανθρώπους της ομάδας οι οποίοι υποστηρίζουν πως είναι θέμα χρόνου η Ξάνθη να

Keywords
Τυχαία Θέματα