Στα πέναλτι οι Άβαλανς

Για δεύτερη φορά φέτος, οι Κολοράντο Άβαλανς επικράτησαν στα πέναλτι και έφθασαν στους οκτώ βαθμούς σε βάρος των Μόντρεαλ Κανάντιενς έπειτα από ένα θεαματικό 5-5.

Οι Άβαλανς πήραν το προβάδισμα με τον Chuck Kobasew στο πρώτο εικοσάλεπτο, αλλά ισοφάρισε σχετικά γρήγορα ο Max Pacioretty για τους γηπεδούχους. Μάλιστα, ο Tomas Plekanec έδωσε το προβάδισμα στους Habs στην δεύτερη περίοδο, πριν ανατρέψουν το σκορ οι David

Jones και Paul Stastny.

Ο Travis Moen ισοφάρισε εκ νέου για τους Κανάντιενς, αλλά πριν την λήξη της δεύτερης περιόδου το δεύτερο προσωπικό γκολ του David Jones διαμόρφωσε το 4-3 υπέρ του συλλόγου του Κολοράντο. Οι Brian Gionta και David Desharnais σημείωσαν, με τα «παρθενικά» τους γκολ για φέτος, την δεύτερη ανατροπή της ομάδας του Μοντρεάλ, αλλά ο Kyle Quincey έστειλε το ματς στην παράταση 4:03 πριν το τέλος με γκολ σε power play, το δεύτερο σχετικό της βραδιάς για τους Άβαλανς.

Στα πέναλτι, τα οποία ακολούθησαν την πεντάλεπτη παράταση, οι Matt Duchene και Milan Hejduk ευστόχησαν, ενώ Tomas Plekanec και Max Pacioretty όχι. Έτσι, οι Άβαλανς «ανέβηκαν» στους οκτώ πόντους σε πέντε ματς, ενώ οι Κανάντιενς στους τρεις σε τέσσερα παιχνίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα