Αυτή την φορά θέλουν το πρωτάθλημα οι Τεξανοί

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά προκρίθηκαν στο World Series οι Τέξις Ρέιντζερς, αλλά το αποψινό τους 15-5 σε βάρος των Ντιτρόιτ Τάιγκερς δείχνει… πρωτάθλημα.

«Καθάρισαν» λοιπόν εύκολα την σειρά με 4-2 νίκες και είναι η πρώτη ομάδα με δύο διαδοχικά American Leagues εντός της τελευταίας δεκαετίας. Ωστόσο, δεν έχουν κατακτήσει ακόμα το παγκόσμιο πρωτάθλημα και αυτό θα επιδιώξουν φέτος, με μειονέκτημα έδρας,

κόντρα σε Μιλγουόκι Μπρούερς ή Σέιντ Λούις Κάρντιναλς.

Το αποψινό ματς, πάντως, έληξε στο… τρίτο inning, όταν το αρχικό 2-0 έγινε 9-2 υπέρ των Ρέιντζερς. Αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ο Max Scherzer, ο οποίος ανάγκασε τους πάντες να ξεχάσουν τα αρχικά home runs των Miguel Cabrera και Jhonny Peralta σε βάρος του Derek Holland.

Ωστόσο, ο Austin Jackson μείωσε σε 9-4 με διπλό home run στο πέμπτο inning και προκάλεσε την αντικατάσταση του Holland. Το σκορ έγινε 10-4 στο δεύτερο μισό του πέμπτου inning και 12-4 στο έκτο. Οι Michael Young και Nelson Cruz σημείωσαν home runs στο έβδομο κομμάτι του αγώνα εναντίον των απογοητευμένων pitchers των φιλοξενούμενων, ενώ ο Cabrera πέτυχε το δεύτερο ατομικό του και αποχαιρέτησε την σεζόν στο όγδοο.

Οι 51.508 θεατές στο Rangers Ballpark δεν πιέστηκαν… ψυχολογικά έπειτα από το τρίτο inning, αφού φαινόταν ότι θα πάρουν από σήμερα την πρόκριση οι Τεξανοί. Πλέον, θα έχουν περιθώριο ξεκούρασης οι Ρέιντζερς, μέχρι να κριθεί η τελική σειρά της National League.

Keywords
Τυχαία Θέματα