Αμάρε Στουντεμάιρ: «Σταθερότητα στο ρόστερ»

Ζήτησε τον Στιβ Νας, αλλά ο Αμάρε Στουντεμάιρ τόνισε ότι οι Νικς δεν πρέπει να αλλάξουν πολλά μέλη του ρόστερ τους κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

H ένατη επιλογή του ντραφτ του 2002 βρίσκεται στους Νικς από το 2010, αλλά έχει προλάβει να ζήσει πολλές αλλαγές στο δυναμικό των εκπρόσωπων του «Μεγάλου Μήλου». Φαίνεται πως τις... βαρέθηκε και ισχυρίστηκε ότι η εμπιστοσύνη στα τωρινά μέλη του ρόστερ θα αποδειχθεί ωφέλιμη:

«Δεν έχουμε σταθερότητα τα δύο τελευταία χρόνια. Έχω αλλάξει τρεις ή τέσσερις ομάδες, όσο βρίσκομαι εδώ».

Συνέχισε σχολιάζοντας

τη συνεργασία του με τον Καρμέλο Άντονι:

«Σίγουρα μπορούμε να αγωνιστούμε μαζί. Ο προπονητής Ουόντσον θα πρέπει να βρει την κατάλληλη φόρμουλα».

Και ζήτησε απόκτηση του Στιβ Νας, ο οποίος θα γίνει free agent την 1η Ιουλίου:

«Όλοι γνωρίζουν πως η Στιβ λατρεύει τη Νέα Υόρκη και πως η Νέα Υόρκη λατρεύει τον Στιβ. Θα ήταν εξαιρετικό να τον είχαμε μαζί μας τη νέα χρονιά».

Εν τω μεταξύ, ο Στουντεμάιρ απέσπασε συγνώμη από τους Μαϊάμι Χιτ, καθώς ο εκφωνητής του κλειστού του Μαϊάμι εξέφρασε υποτιμητικό σχόλιο, όταν αποβλήθηκε ο φόργουορντ των Χιτ με έξι φάουλ στο τελευταίο φετινό ματς των Νικς. Συγκεκριμένα αφορούσε την... επίθεσή του σε πυροσβεστήρα, ύστερα από το τέλος του δεύτερου παιχνιδιού της σειράς. Ωστόσο ο πρώην παίκτης των Φίνιξ Σανς υποστήριξε πως δεν ενοχλήθηκε από το σχόλιο.

Πάντως το καλοκαίρι θα είναι «καυτό» για τους Νικς, αφού εκκρεμεί το θέμα του προπονητή και αυτό του αναπληρωματικού του Τζέρεμι Λιν. Από τη μία, ο Μάικ Ουόντσον μάλλον θα μονιμοποιηθεί, ενώ σίγουροι για τη νέα χρονιά είναι οι Λιν, Άντονι, Στουντεμάιρ και Τάισον Τσάντλερ. Αντίθετα το ζήτημα του αναπληρωματικού «άσου» παραμένει στον «αέρα». Θυμίζουμε πως το κενό δημιουργήθηκε ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό του Μπαρόν Ντέιβις, ο οποίος θα χρειαστεί δωδεκάμηνη αποθεραπεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα