Εμπιστοσύνη των Ιγκλς στον Nate Allen

Δεν θα «κυνηγήσουν» άλλο safety οι Φιλαδέλφεια Ιγκλς και άλλα νέα από τον «κόσμο» του φούτμπολ.

Ικανοποιημένοι είναι οι «αετοί» από τον Nate Allen, σαν βασικός τους safety, ενώ θα κρατήσουν τους Kurt Coleman και Jaiquawn Jarrett σαν strong safeties. Άλλωστε αποκτήθηκε μονάχα ο Phillip Thomas σαν undrafted free agent στη συγκεκριμένη θέση, οπότε πιστοποιήθηκε η πρόθεση των Ιγκλς.

Στους Τέξανς ο Beck

Τέταρτο

quarterback ήθελαν οι Χιούστον Τέξανς και απέκτησαν τον Josh Beck. O πρώην παίκτης των Ουάσινγκτον Ρέντσκινς δύσκολα θα πάρει αγωνιστικό ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα.

Νέος running back στυς Ρέιβενς

Περισσότερο «βάθος» στο ρόστερ εξασφαλίζει η προσθήκη του running back, Bernard Pierce, στους Μπάλτιμορ Ρέιβενς. Άλλωστε υπάρχουν ήδη οι Ray Rice, Anthony Allen και Damien Berry. Επίσης το συμβόλαιο του Marshal Yanda αναπροσαρμόστηκε, ώστε να απελευθερωθεί χώρος στο salary cap.

Κινήσεις τους Μπακανίερς

Τον πρώην wide receiver των Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς, Tiquan Underwood, απέκτησαν οι Τάμπα Μπέι Μπακανίερς με διετές συμβόλαιο. Ταυτόχρονα τοποθέτησαν τον defensive tackle, Myles Wade, στον κατάλογο των waivers. Δέκα κιλά φαίνεται πως έχει χάσει, από την πλευρά του, ο Josh Freeman, ο οποίος θέλει να προσφέρει περισσότερα σαν quarterback φέτος.

Υπέγραψε ο Frey

Με τετραετές συμβόλαιο δέσμευσαν τον cornerback, Isaiah Frey, οι Σικάγο Μπέαρς. Πρόκειται για επιλογή ντραφτ έκτου γύρου.

Πάει στους Ρέιντερς ο Clinkscales

Ύστερα από 17 χρόνια σαν σκάουτερ των Νιου Γιορκ Τζετς, ο Joey Clinkscales είναι έτοιμος να «μετακομίσει» στους Όκλαντ Ρέιντερς. Για την ώρα, πάντως, οι ενδιαφερόμενες πλευρές διαψεύδουν τη μετακίνηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα