Τραυματίας ο Μουστάκας των Ρόγιαλς

Απουσίασε από ένα παιχνίδι των Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς ο Μάικ Μουστάκας και άλλα νέα από τον χώρο του μπέιζμπολ.

Ο ελληνικής καταγωγής infielder αισθάνεται ενοχλήσεις στον δικέφαλο και έμεινε εκτός της αποστολής του χθεσινού παιχνιδιού της ομάδας του. Πάντως αναμένεται να επανέλθει την Παρασκευή (11/05), καθώς οι «βασιλικοί» έχουν ρεπό την Πέμπτη.

Καλύτερα ο Γιούκιλις

Ξεπερνά τις ενοχλήσεις ο Κέβιν Γιούκιλις και ενδέχεται να επιστρέψει άμεσα στους Μπόστον Ρεντ Σοξ. Εν τω μεταξύ,

ο Mark Melancon διαπρέπει σε θυγατρικό επίπεδο σαν closer pitcher και μάλλον θα προωθηθεί στην πρώτη ομάδα.

Παραμένει εκτός ο Coco Crisp

Για μία ακόμα εβδομάδα θα μείνει μακριά από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Coco Crisp των Όκλαντ Αθλέτικς. Άλλωστε δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα στο αυτί. Από την πλευρά του, ο Kurt Suzuki έχασε ένα ματς λόγω μικροτραυματισμού στο χέρι και αναμένεται να επιστρέψει άμεσα, ενώ ο Yoenis Cespedes μπορεί να απουσιάσει και από άλλα παιχνίδια λόγω ενοχλήσεων στο αριστερό χέρι.

Δεν θα παίξει ο Robertson

Δεν θα χρησιμοποιηθεί ο David Robertson στον αγώνα των Νιου Γιορκ Γιάνκις με τους Τάμπα Μπέι Ρέις, όπως αναφέρει η «New York Post». Σε περίπτωση που απαιτηθεί closer, τότε μάλλον θα αναλάβει ο Rafael Soriano. Όλα αυτά λόγω του τραυματισμού του Mariano Rivera, ο οποίος θα υποβληθεί σε εγχείρηση τις επόμενες ημέρες. Ακόμα, ο Brett Gardner ξεπέρασε τον τραυματισμό στον ώμο και θα επιστρέψει άμεσα στο δυναμικό των Νεοϋορκέζων.

Τραυματίστηκε στο νικητήριο home run

Μπορεί ο Matt Joyce να πρόσφερε τη νίκη στους Τάμπα Μπέι Ρέις με τριπλό home run, αλλά ταυτόχρονα υπέστη τραυματισμό στο αριστερό αστράγαλο. Θεωρείται αμφίβολος για τα επόμενα παιχνίδια.

Νίκες με... μισή ομάδα

Οι Νιου Γιορκ Μετς έχουν κερδίσει 18 από τα 31 τους πρώτα παιχνίδια, αν και έχουν πλειάδα απουσιών. Αυτές τις μέρες λείπουν οι Rubem Tajada (shortstop) και Josh Thole (catcher), ενώ απουσιάζει και ο left fielder Jason Bay. Εκτός είναι και ο Mike Pelfrey, εκ των βασικών pitchers. Οι εναλλακτικές λύσεις είναι αυτές που «καθαρίζουν».

Θετική αποθεραπεία για Stauffer

Πήρε μέρος ο Tim Stauffer στο πρώτο παιχνίδι θυγατρικού επιπέδου, ύστερα από τον τραυματισμό του. Την επόμενη εβδομάδα θα κάνει το φετινό του ντεμπούτο με τους Σαν Ντιέγκο Πάντρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα