Μπλέικ Γκρίφιν: «Θα είμαι έτοιμος»

Ο Καρόν Μπάτλερ αγωνίζεται με... σπασμένο χέρι και πλέον οι Λος Άντζελες Κλίπερς έχουν δύο ακόμα προβλήματα τραυματισμού, τα οποία αφορούν τους σημαντικότερους παίκτες τους.

Οι εκπρόσωποι τους Λος Άντζελες δεν προπονήθηκαν την Πέμπτη (10/05), αλλά ο Μπλέικ Γκρίφιν υποβλήθηκε σε ακτινογραφία αναφορικά με τον τραυματισμό στο αριστερό γόνατο, τον οποίο προκάλεσε ο Μαρκ Γκασόλ των Μέμφις Γκρίζλις. Από την πλευρά του, ο Κρις Πολ απλά ξεκουράστηκε, ενώ αμφότεροι θα είναι, εκτός απροόπτου, διαθέσιμοι στον αυριανό (12/05, 04:00) αγώνα.

«Ήταν παράξενη φάση. Το πόδι μου

βρέθηκε σε λάθος σημείο και αρχικά φοβήθηκα. Ένιωσα καλύτερα ύστερα από τις πρώτες ιατρικές επεμβάσεις, αλλά ο πόνος πολλαπλασιάστηκε, όταν επέστρεψα στο παρκέ. Ο πόνος σε τρομάζει, όχι αυτούσια, αλλά επειδή δεν γνωρίζεις την προέλευσή του. Πάντως θα είμαι έτοιμος στο επόμενο ματς» δήλωσε σχετικά ο πρώην νικητής διαγωνισμού καρφωμάτων.

Θυμίζουμε πως οι Κλίπερς προηγούνται με 3-2 στη σειρά. Μάλιστα ο έκτος προημιτελικός της Δύσης θα διεξαχθεί στο «Staples Center», αλλά οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν με τρεις... μισούς παίκτες, όπως φαίνεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα