Αμπελωνιακός - ΑΠΟΚ Βελούχι 0-0

Την μοναδική «λευκή» ισοπαλία της 3ης αγωνιστικής είχε ως αποτέλεσμα η αναμέτρηση Αμπελωνιακού – ΑΠΟΚ με τους φιλοξενούμενους να έχουν δύο ακυρωθέντα γκολ.

Οι Αμπελωνίτες μόλις στο 6΄ είχαν την ευκαιρία να προηγηθούν αλλά… Ο Φτίκας εκτέλεσε φάουλ στην «καρδιά» της άμυνας, ο Παλάσκας με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά ο διαιτητής Τασιόπουλος ακύρωσε το γκολ ως οφσαιντ.

Η δεύτερη

αμφισβητούμενη φάση είναι στο 64’, όταν ο Αμπελωνιακός ζήτησε πέναλτι σε χέρι αμυντικού μετά από κεφαλιά του Κακαβίτση αλλά ο διαιτητής ήταν κοντά στη φάση και έδειξε να συνεχιστεί το ματς. Στο 72΄ο Αλεξανδρής έβγαλε τη σέντρα, ο Παλάσκας ίσα ίσα ακούμπησε τη μπάλα και αυτή κατέληξε στα δίχτυα αλλά ο β΄βοηθός σήκωσε σημαία υποστηρίζοντας πως ο Κακαβίτσης ήταν σε θέση οφσάιντ, προκαλώντας νέες διαμαρτυρίες από πλευράς Αμπελωνιακού. Δοκάρι για τον Αμπελωνιακό είχε ο Χατζηλιόντας ενώ αποβλήθηκε ο Μπακαλίδης του ΑΠΟΚ στο 76’

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Τ. Παραφέστας): Κατσίβελος, Μαγγίνης, Τζιαρτζιάνης, Δαλακώνης (59΄Χατζηλιόντας), Γκόλτσος, Μπίκος, Παλάσκας, Φλέγγας, Κακαβίτσης, Αλεξανδρής (79΄Κούρος), Φτίκας (63΄Κυριάκος).

ΒΕΛΟΥΧΙ (Π. Σερμπέσης): Ρεσίτης, Πασιάς (90΄ Φλωράκης), Συγκελόπουλος, Πολυτσέρης, Αναστασόπουλος (69΄Γενιτσαράκης), Κατσαδούρος, Ζαλοκώστας, Ντουφεκιάς, Κουτσουπιάς (70΄Μπόνιας), Μπακαλίδης, Γεωργακόπουλος.

Δείτε εδώ την βαθμολογία του 4ου ομίλου της Δ’ εθνικής

Keywords
Τυχαία Θέματα