«Κόκκινο» το ντέρμπι

Η Λίβερπουλ πέρασε νικηφόρα με 2-1 από το «Στάνφορντ Μπριτζ» απέναντι στην Τσέλσι και ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας.


Στα εύκολα η Τσέλσι είναι η ιδανικότερη ομάδα για φέτος, καθώς πάντα τα καταφέρνει. Ο λόγος όμως για τον οποίο δεν έχει καταφέρει να φανεί ανταγωνιστική για τον τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ, είναι η ανικανότητά της να πάρει αυτό που θέλει και στα μεγάλα παιχνίδια.

Αρχικά ήρθε η εύκολη ήττα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο «Ολντ Τράφορντ», μετά η εντός έδρας ήττα από την Άρσεναλ με 5-3 και το τελειωτικό χτύπημα για τον Αντρέ Βίλας Μπόας, ήρθε από την Λίβερπουλ.

Οι

«κόκκινοι» κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 2-1 στο Λονδίνο, και ανέβηκαν στην 4η θέση της βαθμολογίας. Ο Μάξι Ροντρίγκεζ στο 33’ έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του Κένι Νταλγκλίς, ωστόσο στο ημίχρονο ο Αντρέ Βίλας Μπόας πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Σταριτζ, ο οποίος δέκα λεπτά μετά, έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού ο ρυθμός ήταν μεγάλος και αφού ο Ιβάνοβιτς έχασε μεγάλη ευκαιρία, ο Τζόνσον μετά από ένα πολύ ωραίο… σόλο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 87’.

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κόουλ, Λουίζ, Τέρι, Ραμίρες (84’ Μείρέλες), Λάμπαρντ, Μίκελ (46’ Στάριτζ), Μαλουντά, Μάτα, Ντρογκμπά (84’ Τόρες)
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Ρέινα, Τζόνσον, Ενρίκε, Άγκερ, Σκρτελ, Μάξι Ροντρίγκεζ (77' Ντάουνινγκ), Λούκας, Άνταμ, Σουάρεζ (89’ Κάρολ), Κάιτ, Μπέλαμι (66’ Χέντερσον)

Keywords
Τυχαία Θέματα