Χερσόνησος – Ασή Γωνιά 4-0

Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε ο Ολυμπιακός Χερσονήσου που επικράτησε 4-0 της Ασή Γωνιάς τελειώνοντας το παιχνίδι με εννέα παίκτες!

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα του 10ου ομίλου της Δ’ Εθνικής πήρε ο Ολυμπιακός Χερσονήσου που διέλυσε με 4-0 την Ασή Γωνιά. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 5’ πήραν το προβάδισμα

με τέρμα του Δεληθωμαΐδη. Το 2-0 έγινε από τον Βλάχο στο 27’.

Λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, μετά από ένταση ανάμεσα στις δύο ομάδες οι Γεράσιμος Αριστινίδης και Χαλκιαδάκης αποβλήθηκαν για τους γηπεδούχους.

Κάτι όμως που δεν άλλαξε την εικόνα του παιχνιδιού και έτσι οι γηπεδούχοι με τέρματα του Κίτσα στο 60’ και στο 74’ διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ: Βασιλακόπουλος, Αριστινίδης Π., Αριστινίδης Γ., Κουτσάκης, Χαλκιαδάκης, Πατελής, Δεληθωμαΐδης (46’ Ανωγειανάκης), Βλάχος, Κίτσας, Τεπετός (46’ Σωμαράκης), Καπετανάκης (82’ Περάκης)
ΑΣΗ ΓΩΝΙΑ: Δημητριάδης, Τσικαλάς, Μανωλακάκης (22’ Μπερνιδάκης), Δελήμπασης (65’ Αντουράκης), Κλαψινός, Δομτσίδης, Χαρατσής, Κριάρης (65’ Σηφακάκης), Δημήτρη, Μπαξεβάνης, Κεφάκης

Keywords
Τυχαία Θέματα