Ά-Κυρος, Δούριος άνεμος και… Βλαχοδήμιος

Γεια χαρά σας osporωμένοι και onsporωμένες μου. Μια ωραία ατμόσφαιρα είναι η κατάσταση μεταξύ των αιωνίων και το πρόβλημα είναι υπαρκτό, αφού ο ένας λέει τον άλλον ανύπαρκτο… Δεν υπάρχει αυτό!

Ο Κυρ Σάββας είπε για τον Γόντικα ότι είναι από άλλο άθλημα. Ε, και;


Ο Τσάκας, προέτρεψε τους απέναντι να πλένουν το στόμα τους. Σε περίπτωση δηλαδή που ο Ολυμπιακός δείξει τα… δόντια του να είναι πλυμμένα!


Μια ομάδα εκτός από καλά στοιχεία πρέπει να παρουσιάσει και καθαρή οδοντοστοιχία…


Καλά,

είναι σαφές ότι κάποιοι μπέρδεψαν τη βούρτσα με την… οδοντόβουρτσα!


Και δεν ξέρω αν οι δύο ομάδες είναι του ελληνικού ποδοσφαίρου η αφρόκρεμα. Η οδοντόκρεμα σίγουρα είναι.


Ο Τσάκας εμμέσως πλην σαφώς χαρακτηρίζει και τον αιώνιό του αντίπαλο. Και σας το εξηγώ αμέσως. Λέει λοιπόν, να πλένετε το στόμα σας. Και τι παθαίνουν τα δόντια σας αν δεν τα πλύνετε; Δημιουργούνται… κουφάλες!


Αυτό που πρέπει να κάνουν και οι δύο αντίπαλοι αυτή τη στιγμή, είναι να ηρεμήσουν κάπως και να απαλλαγούν από τα νεύρα τους. Δηλαδή, να κάνουν… απονεύρωση!


Και όλο το θέμα με το πρωτάθλημα είναι και αυτό άμεσα συνυφασμένο με τα δόντια. Αφού και οι δύο θέλουν να σφραγίσουν τον… τίτλο!


Ο Κυρ Σάββας από την άλλη είπε στον Βαγγέλη να τα δώσει στους απόρους. Ντάξει, με τους άπορους. Με τους πορωμένους τι γίνεται;


Στον Παναθηναϊκό, όλο και κάποιος βρίσκεται να βγάλει το φίδι από την τρύπα. Σε λίγο ο Φερέιρα θα βάλει ακόμα και το ίδιο το... φίδι να παίξει. Και φυσικά θα σκοράρει, αφού μπορεί να… ξεγλιστράει εύκολα από τους αντιπάλους και έχει τρομερή φυσική κατάσταση, καθότι… φιδίσιο κορμί.


Το επόμενο βήμα του Ζεσουάλδου είναι να βγει απέξω από το ΟΑΚΑ και να πάρει τον καντινιέρη. Που εννοείται ότι θα σκοράρει και αυτός, αφού όταν θα… ψήνεται το γκολ αυτός θα είναι εκεί καθότι ειδικός. Άσε που πουλώντας «βρώμικα» ξέρει πώς να χειριστεί το βρώμικο παιχνίδι. Και θα πει στον Φερέιρα:


«Ζεσουάλδο μου και στόπερ θα σου παίξω αν δεν υπάρχει μεταγραφή, που σε κόβω να μην υπάρχει. Ομορφαααάντρα μουουουου, δεν πειράζει, θα βγαίνω και αμυντικό χαφ και κρυφός φορ, θα κουβαλάω και τις εστίες και ό, τι γουστάρεις! Πω πω πω πω πώ, όνειρο ζω, μη με ξυπνάτε λέμε…


Κι άμα πας στον δίπλα λουκανικά και του πεις «δεν κάνεις μεταγραφές ρε μεγάλε;» ξέρεις τι θα σου πει, ε; «Αλλοιώνει το μπάτζετ ρε φίλε…»

Ο Βαλβέρδε δεν πλάθει ποτέ κουλουράκια γιατί μπορεί να ξεχάσει το π και να ακουστεί… λάθει. Κι ως γνωστόν, ο Ερνέστος δεν κάνει ποτέ λάθη, όπως κι αν γράφονται αυτά!


Τελικά στα πηγάδια ο Ολυμπιακός απέδειξε ότι δεν έχει… βάθος στον πάγκο και ότι η κατρακύλα του φέτος στην επαρχία δεν έχει… πάτο!


Οι Άραβες ήταν στο ΟΑΚΑ. Τα λεφτά τους δεν ξέρουμε που…


Ο Μήτρογλου αποδοκιμάστηκε στο ΟΑΚΑ. Τι πάει να πει για ποιο λόγο; Μα να μη δείξει ούτε τόσο δα, λίγο έστω σώβρακο; Αφού είναι γνωστό ότι εκτός από τα εσώψυχά του βγάζει και τα εσώρουχά του…

Keywords
Τυχαία Θέματα