Μας κουράσατε!

Αλήθεια αν έγραφα εγώ αυτά που δήλωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά τον αγώνα της Ξάνθης, τι θα ήμουν; Οπαδός δημοσιογράφος; Υποκινητής βίας; Θα έπρεπε να μου κλείσουν το στόμα; Θα απορούσαν διάφοροι πως είναι δυνατόν να με πληρώνουν για να κάνω αυτή τη δουλειά;

Κατ εμέ, ο Θεοδωρίδης είναι ένα επίσημο στέλεχος μίας μεγάλης ομάδας που καλύπτει τις ανάγκες της. Προφανώς και δεν τρέχει τίποτα για εμένα που έκανε αυτές τις δηλώσεις. Αυτό το προφίλ επέλεξε να βγάλει ο Ολυμπιακός,

αυτό βγάζει. Είναι επιλογή του.

Αυτό που με κούρασε, είναι να μην περάσει ούτε ένα μερόνυχτο μετά από ήττα του Ολυμπιακού που να μη γίνεται προσπάθεια να αλλάξει η ΚΕΔ, να εκδιωχτούν διαιτητές, να … γκρεμιστούν φούρνοι.

Δεν μπορώ αυτό το νταϊλίκι του «είμαι Ολυμπιακός και άμα χάνω θα παρακαλάτε να μη ξανασυμβεί».

Παίρνεις σχεδόν τσαμπουκά τα έσοδα του Τσάμπιονς Λιγκ, είμαστε υποχρεωμένοι να ακούμε μεταδώσεις που υποτιμούν τη νοημοσύνη μας, κουβαλάς 2,5 χιλιάδες αστυνομικούς σε κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι και αφού έχεις τη δύναμη να τα κάνεις όλα αυτά, δεν έχεις μάθει να χάνεις.

Κάπου αυτό το παραμύθι με τον φετινό Ολυμπιακό πρέπει να σταματήσει. Σε ένα μέτριο πρωτάθλημα είναι μία μέτρια ομάδα που στηρίζεται σε τέσσερις παίκτες της. Τον Αβραάμ, τον Ιμπαγάζα που είναι στα 35 του, τον Μιραλάς και τον Τζιμπούρ.

Οι επιλογές των ακραίων που έκανε δεν του βγήκαν, το ίδιο και ο Γέστε που έπαιζε στο Κατάρ ή κάπου εκεί, μέσα από τις κινήσεις που έκανε ακυρώθηκε ο ρόλος του πολύ ουσιαστικού Φουστέρ και παίζει με τον Μαρκάνο αριστερό μπακ. Ο καλύτερός του χαφ από τη Μαρσέιγ και μετά, είναι ο Μανιάτης που αποκτήθηκε για να παίζει ακραίος μπακ.

Πολλοί θα θεωρήσετε πως βγάζω κάποιον νταλκά οπαδικό και πως επειδή είμαι ΠΑΟΚ τα γράφω αυτά για τον Ολυμπιακό. Δεν είναι όμως αυτό.

Τον Ολυμπιακό τον σέβομαι, όπως και όλες τις πραγματικά μεγάλες ομάδες. Απλά έχει κουράσει ο τρόπος που προσπαθεί να διατηρηθεί στη κορυφή με έναν τρόπο που κάποτε έπιανε και τώρα είναι απλά παρωχημένος.

Ο μέτριος έως κακός Παναθηναϊκός, είναι φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος απλά γιατί είναι πιο συγκεντρωμένος σε αυτόν τον στόχο. Και επειδή ο προπονητής του, ότι κάνει του βγαίνει, με έναν τρόπο κυρίως τυχερό και όχι ποδοσφαιρικά ορθολογικό.

Όπως η χρησιμοποίηση του Λέτο ως φορ, όπως η κατά λάθος είσοδος του Βιτόλο στον αγώνα με τον Ατρόμητο, που έμελε να είναι ο πιο κομβικός του παίκτης στη ροή του αγώνα.

Σήμερα αποχώρησε ο Βασσάρας, ο Κωνσταντινέας πάει για διαγραφή και αυτό γιατί; Γιατί ο Τοροσίδης που είναι μετρ στις βουτιές, ξαφνικά του έγινε πραγματικά ένα πέναλτι.

Και τι είναι ο Κωνσταντινέας για να καταλάβει πως αυτή τη φορά ο Τοροσίδης δε δέχτηκε την αόρατη σφαίρα; Η Άση Μπίλιου;

Τώρα μπαίνει στη θέση του Κύρου ο Δούρος, ο οποίος προφανώς άμα θέλει να κρατήσει τη θέση θα πρέπει να μην στεναχωριούνται τα παιδιά μας. Μιλάμε για γελοιότητες.

Σε μία χώρα που παραπαίει, ένα από τα ελάχιστα πράγματα που έχουν μείνει για

Keywords
Τυχαία Θέματα