Θ. Γιαννακόπουλος: Ειλημμένη η απόφαση, αλλά θα δούμε...

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος έδωσε το παρών στην κοπή της πίτας των παλαίμαχων αθλητών του Παναθηναϊκού, το βράδυ της Δευτέρας στο "St George Lecabetus" και αναφέρθηκε στο μέλλον της οικογένειάς του στα διοικητικά του μπάσκετ.

"Η ζωή έχει αρχή και τέλος. Η απόφαση αποχώρησης από την ΚΑΕ είναι

ειλημμένη, θα δούμε...", δήλωσε σχετικά ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Από την πλευρά του το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου τόνισε για την ομάδα ποδοσφαίρου ότι: "Στόχος είναι το πρωτάθλημα και πιστεύω πως θα το κατακτήσουμε", ενώ για τη διαιτησία σχολίασε: "Ο Παναθηναϊκός ζητά το 50%-50%. Δεν είναι στόχος μας οι δηλώσεις εντυπωσιασμού".

Πέρα από τον Θανάση Γιαννακόπουλο και τον Βασίλη Κωνσταντίνου το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Αχιλλέας Μακρόπουλος αλλά και οι Μίμης Δομάζος, Αντώνης Αντωνιάδης, Τάκης Οικονομόπουλος, Ζαχαρίας Πυτιχούτης, Γιώργος Ανδρέου.

Ακόμη στην εκδήλωση βρέθηκαν εκπροσωπώντας την διοίκηση της πράσινης ΠΑΕ οι Στράτος Σωπήλης και Τάσος Τετζέρης ενώ το παρών έδωσε και ο Ρούλης Αγραπιδάκης και πλήθος παλαίμαχων από τα υπόλοιπα αθλήματα του Παναθηναϊκού.

Τον λόγο κατά την έναρξη της εκδήλωσης πήρε η Μαίρη Ζούλα Λομβάρδου η οποία στη σύντομη ομιλία της αναφέρθηκε στον λόγο για τον οποίο επιλέχθηκε το St George Lecabetus για την διεξαγωγή της εκδήλωσης ενώ υποστήριξε πως το 2012 θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για τον Παναθηναϊκό με τις αλλαγές στις διοικητικές εξελίξεις σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την ενδεχόμενη αποχώρηση των αδερφών Γιαννακόπουλων.

Επίσης αναφέρθηκε και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός στη χώρα μας.

Εν συνεχεία ακολούθησαν οι βραβεύσεις στους Ζαχαρία Πυτιχούτη, Μιχάλη Βουτσαρά (απουσίαζε και το βραβείο του παρέλαβε ο Μίμης Δομάζος), ’γγελο Χαρίση και ανώλης Μπακρισιώρης (Αθλητές της Πυγμαχίας που κατέκτησαν το πρωτάθλημα του 2011) Τάκη Κορωναίο, Μιχάλη Γεωργαντή, Ρούξι Ντουμιτρέσκου (απουσίαζε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων), Συμέων Συμεωνίδη (βαλκανιονίκης και παλιός αθλητής του Στίβου), Ρίγας Ευσταθιάδης (Παλιός αθλητής του Στίβου) και Νίκο Πετρόπουλο (Ερευνητής και μελετητής της ιστορίας του Παναθηναϊκού).

Keywords
Τυχαία Θέματα