Τους τα πήρε χοντρά ένας Έλληνας…

20:51 23/1/2012 - Πηγή: AEK365

Οι πιο πολύ από εμάς που παίζουμε στοίχημα παλεύουμε να πιάσουμε δύο και τρεις αγώνες για να πάμε ταμείο κι ένας συμπατριώτης μας έπιασε 16 αγώνες σε ένα και μόνο παρολί στη Sportingbet, τσεπώνοντας... Κρατηθείτε! 435,887 ευρώ.
Το αξιοπερίεργο δεν είναι μόνο ότι ο τυχερός συμπατριώτης μας έπιασε 16 σερί ματς, αλλά θα πρέπει να δείτε και τα παιχνίδια και τις αποδόσεις, καθώς μόνο εύκολα δεν τα λες. Και μάλιστα είχε ποντάρει πάνω τους 170 ευρώ! Πραγματικά, ο άνθρωπος έπεσε από την Ακρόπολη

κι έμεινε όρθιος...
Εδώ εμείς και οι γνωστοί μας (όποιος κατάλαβε-κατάλαβε) δεν πιάνουμε ούτε άσο της Μπαρτσελόνα και αυτός έπιασε τον άσο της Ξάνθης (μάλλον ΑΕΚτζής ή Παναθηναϊκό ο κύριος) αλλά και τη νίκη της Σίτι κόντρα στην Τότεναμ, που ήρθε στο 90+4'! Καλέ μας άνθρωπε αν είσαι όντως ΑΕΚτζής και μας διαβάζεις, άναψε μια λαμπάδα στον Μπαλοτέλι και πες μας και μας κανένα στανταράκι να πάμε ταμείο.
Πέρα από την πλάκα πάντως, ο κύριος εξ Ελλάδος είναι συχνώς παίκτης της εταιρίας και προκάλεσε αίσθηση στο εξωτερικό.
Μάλιστα ο εκπρόσωπος Τύπου της Sportingbet, Ρους Βάισμαν, δήλωσε: «Είναι ένα απίστευτο στοίχημα. Ο άνθρωπος έχει απίστευτες γνώσεις και νομίζω ότι θα πρέπει να τον συμβουλευτούμε πριν βγάλουμε τις τιμές του Σαββατοκύριακου. Για μένα η επιλογή της Ξάνθης είναι το σημείο που από μόνο του αξίζει να πληρωθεί αυτός ο άνθρωπος».
Συγχαρητήρια και σε καλή μεριά...!

Keywords
Τυχαία Θέματα