Matt Forte: «Θα είναι διασκεδαστική χρονιά»

02:23 1/7/2012 - Πηγή: OnSports

Ο running back των Σικάγο Μπέαρς, Matt Forte, απέφυγε τις σοβαρές ερωτήσεις και άλλα νέα από τον «κόσμο» του φούτμπολ.

Για την ώρα ο Forte δεσμεύεται με μονοετές tender 7.7 εκατομμυρίων δολαρίων. Αν δεν υπογράψει νέο συμβόλαιο μέχρι τις 16 Ιουλίου, τότε το επόμενο καλοκαίρι θα είναι free

agent. Μάλιστα σχολίασε το ζήτημα: «Τώρα είμαι εδώ. Άλλωστε δεν έχω άλλη επιλογή. Είμαι σε καλή κατάσταση και πιστεύω ότι θα είναι μία διασκεδαστική χρονιά».

Εσωτερικά μηνύματα περί Λος Άντζελες

Δισέλιδο κείμενο στις 32 ομάδες του NFL απέστειλε ο κομισάριος, Roger Goodell. Σε αυτό το «αφεντικό» της λίγκας έγραψε πως οι προοπτικές για νέο γήπεδο στο Λος Άντζελες είναι οι καλύτερες των τελευταίων ετών. Εν ολίγοις έκανε παράλληλες διερευνητικές επαφές, ώστε να ενημερωθεί αν κάποιος σύλλογος ενδιαφέρεται για μετακόμιση στην «πόλη των αγγέλων».

Ανταγωνισμός στην άμυνα των Φάλκονς

Ο τραυματισμός του Corey Peters έχει ανοίξει τον δρόμο σε τέσσερις άλλους defensive tackles τον Ατλάντα Φάλκονς. Μπορεί ο Jonathan Babineaux να θεωρείται φαβορί, αλλά οι Peria Jerry, Vance Walker και Travian Robertson αναμένεται να προκαλέσουν σοβαρό ανταγωνισμό.

Θετικό ξεκίνημα για τον Jamell Fleming

Επιλέχθηκε στον «καταραμένο» τρίτο γύρο του ντραφτ, αλλά ο cornerback, Jamell Fleming, έχει αποσπάσει πλειάδα θετικών κριτικών από τους ανθρώπους των Αριζόνα Κάρντιναλς. Πάντως θεωρείται ακόμα αναπληρωματικός, καθώς οι Patrick Peterson, Greg Toler και William Gay έχουν προβάδισμα για τις δύο βασικές θέσεις των cornerbacks.

Μαχαιρώθηκε ο Smith

Ο linebacker των Σαν Φρανσίσκο 49ερς, Aldon Smith, μαχαιρώθηκε κατά τη διάρκεια πάρτι το Σάββατο (30/06) το πρωί! Το περιστατικό αποκαλύφθηκε από επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου, η οποία ξεκαθαρίζει πως ο Smith δεν υπέστη σοβαρό τραυματισμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα