Άσχημη εμφάνιση των Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς

00:32 1/7/2012 - Πηγή: OnSports

Στο πρώτο από τα δύο σημερινά παιχνίδια των δύο ομάδων, οι Μινεσότα Τουίνς επικράτησαν με 7-2 των Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς του Μάικ Μουστάκα.

Μόλις μέχρι το πέμπτο inning έφτασε ο Jonathan Sanchez (1-4) έχοντας ήδη δεχθεί έξι runs και δέκα hits. Ο Μουστάκας είχε 0/4 hits, ενώ η ομάδα συνολικά 7/33, οπότε ο θετικός Scott Diamond (7-3) δεν συνάντησε ιδιαίτερη αντίσταση, αν και παραχώρησε δύο

RBIs στον Yuniesky Betancourt. Για τους «δίδυμους» ο Trevor Plouffe έφτασε στα δύο RBIs με ατομικό home run στο όγδοο inning.

Ισοφάρισε ρεκόρ καριέρας με 11 strikeouts o Hiroki Kuroda (8-7) και οδήγησε τους Νιου Γιορκ Γιάνκις στο 4-0 εναντίον των Σικάγο Ουάιτ Σοξ. Ο pitcher έμεινε στη θέση του για επτά innings, ενώ ευνοήθηκε από τα home runs των Curtis Granderson, Robinson Cano και Dewayne Wise.

Επτά runs παραχώρησε ο Garrett Richards (2-1) στο δεύτερο inning και οι Τορόντο Μπλου Τζέις έφτασαν εύκολα στο 11-2 επί των Λος Άντζελες Έιντζελς. Ξεχώρισε το διπλό home run του Yunel Escobar, ενώ ακολούθησε ο Brett Lawrie με τριπλό. Έτσι o Henderson Alvarez (5-6) χρεώθηκε άκοπα μία νίκη.

Με Grand Slam του Pedro Alvarez στο πρώτο inning, οι Πίτσμπουργκ Πάιρετς επιβλήθηκαν με 7-3 των Σέιντ Λούις Κάρντιναλς. Έτσι ο Jeff Karstens (1-2) πήρε την πρώτη του φετινή νίκη, αν και δέχθηκε δύο runs σε επτά innings. Παράλληλα ο Jared Hughes έκανε το save και το 2-0 στην τριπλή σειρά.

Σε εξέλιξη είναι τα Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς-Σινσινάτι Ρεντς, Σικάγο Καμπς-Χιούστον Άστρος, Ατλάντα Μπρέιβς-Ουάσινγκτον Νάσιοναλς, Μαϊάμι Μάρλινς-Φιλαδέλφεια Φίλις και Μπάλτιμορ Όριολς-Κλίβελαντ Καβαλίερς. Στη συνέχεια θα ξεκινήσουν τα Μινεσότα Τουίνς-Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς (δεύτερο παιχνίδι), Λος Άντζελες Ντότζερς-Νιου Γιορκ Μετς, Τάμπα Μπέι Ρέις-Ντιτρόιτ Τάιγκερς, Κολοράντο Ρόκις-Σαν Ντιέγκο Πάντρες, Τέξας Ρέιντζερς-Όκλαντ Αθλέτικς και Μιλγουόκι Μπρούερς-Αριζόνα Ντάιμοντμπακς. Το σημερινό πρόγραμμα του MLB ολοκληρώνεται με το Σιάτλ Μάρινερς-Μπόστον Ρεντ Σοξ, το οποίο αρχίζει στις πέντε τα ξημερώματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα