MVP ο Μπρίτσιτς

Ο Σέρβος ακραίος του Φοίνικα Σύρου αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Πολυτιμότερος παίκτης της 12ης αγωνιστικής της Volleyleague αναδείχθηκε ο Νταβόρ Μπρίτσιτς, που πρωταγωνίστησε στη νίκη του Φοίνικα Σύρου επί του Παναθηναϊκού με 3-2, κερδίζοντας 11 πόντους στο κρίσιμο σημείο της ανατροπής (8/11 επιθέσεις, 1 άσο, 2 μπλοκ και 68% υπ. - 36% άριστες).

«Αισθάνομαι την ανάγκη

να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για το πνεύμα ομαδικότητας και την αυταπάρνηση που επιδείξαμε, αφού περάσαμε πολλές δυσκολίες με τους μαζικούς τραυματισμούς. Ήταν πολύ δύσκολο, αλλά τα καταφέραμε, ενώ θα πρέπει να πω κι ένα μπράβο στον αντίπαλο μας, γιατί ο Παναθηναϊκός έδειξε με την εμφάνιση του ότι δεν αξίζει να βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας», είπε στο επίσημο site της ΕΣΑΠ ο Σέρβος ακραίος.

«Το ελληνικό πρωτάθλημα παραμένει ένα από τα καλύτερα στην Ευρώπη και ο Φοίνικας όπως βλέπω εγώ είναι μια σοβαρή ομάδα που λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα», σημείωσε ο 31χρονος παίκτης των «νεοφώτιστων», ενώ σχετικά με τους στόχους της σεζόν επισήμανε: «Κάθε αθλητής ελπίζει πάντα στο καλύτερο και έχει υψηλές φιλοδοξίες κάτι που ισχύει για μένα. Ελπίζομε να φτάσουμε μέχρι το... τέλος του δρόμου, αλλά ο βασικός στόχος είναι να βρεθούμε στην 4άδα. Αν τα καταφέρουμε, μετά θα δούμε τι θα γίνει γιατί στα πλέι οφ είναι ουσιαστικά ένα νέο πρωτάθλημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα