Προς διαθεσιμότητα ο Ζαχαριάδης

Λάθη, λάθη και πάλι λάθη από τους διαιτητές στη 17η αγωνιστική με αποκορύφωμα όσα έκανε ο Ζαχαριάδης στο ΟΑΚΑ και την απόφαση του Σπάθα να ξεκινήσει το παιχνίδι στους «Ζωσιμάδες».

Το παιχνίδι δεν έπρεπε να ξεκινήσει, καθώς η μια πλευρά του γηπέδου ήταν παγωμένη, όμως ο Σπάθας έκρινε ότι δεν κινδύνευε η σωματική ακεραιότητα των παικτών και έδωσε εντολή να διεξαχθεί το ματς. Μία απόφαση με ρίσκο που θα έπρεπε να βρει αντίθετη την ΚΕΔ και τον παρατηρητή,

αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη καθώς δεν επεβλήθη τιμωρία στον Πειραιώτη ρέφερι.

Στο ΟΑΚΑ ο Ζαχαριάδης τα έκανε… μούσκεμα και οδηγείται σε διαθεσιμότητα. Στο 24' ο Εντιμάρ ανατρέπει τον Κλωναρίδη, κακώς δεν καταλογίστηκε το πέναλτι, ενώ στο 42' το γκολ του Λεονάρντο έπρεπε να μετρήσει, αφού ο Μακεδόνας ρέφερι δεν έδειξε τη σφυρίχτρα του για να σταματήσει το παιχνίδι.

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Δασκαλόπουλος δεν έδειξε να ελέγχει το ματς και ήταν αναποφάσιστος. Στο 12' ο Ντιόγκο θα μπορούσε να πάρει κίτρινη κάρτα που πάτησε το πόδι του Αλεξίου σε διεκδίκηση της μπάλας, ενώ υπήρξαν και λανθασμένες υποδείξεις οφσάιντ.

Στην Τούμπα ο Θάνος σωστά έδωσε πέναλτι για τον ΠΑΟΚ και γενικά είχε μία καλή διαιτησία, σε αντίθεση με τον Κουκουλάκη στο Περιστέρι που άφησε με παράπονα με τους παίκτες του Αρη. Συγκεκριμένα για τη φάση του 78’ και την αποβολή του Φατί, όπου θεωρούν οι «κίτρινοι» ότι ήταν αυστηρή, αφού δεν υπάρχει επαφή στο μαρκάρισμα του.

Εξαιρετικές διαιτησίες στα παιχνίδια ΟΦΗ-Δόξας Δράμας, Πανιωνίου-Παναιτωλικού και Κέρκυρας-Αστέρα Τρίπολης.

Keywords
Τυχαία Θέματα