Καραμπετάκης: «Δεν πρέπει να εφησυχάσουμε»

Ο Άρης Ακροποτάμου επιβεβαίωσε την καλή του κατάσταση, με το 3-1 επί του Ορφέα Ξάνθης, με τον Νίκο Καραμπετάκη να είναι απόλυτα ευχαριστημένος.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο μια δυνατή ομάδα, που την αδικεί η βαθμολογική της θέση. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε στο πρώτο ημίχρονο αλλά στις αρχές του δευτέρου μέρους οι αντίπαλοι μας θα μπορούσαν να μας ισοφαρίσουν. Αντί γι’ αυτό κάναμε εμείς το 2-0 και από ‘κει και μετά τα πράγματα έγιναν πιο απλά για μας

και τελικά φτάσαμε στη νίκη με 3-1. Αξίζουν συγχαρητήρια, για άλλη μια αγωνιστική, στους παίκτες για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν. Από το καλοκαίρι γίνεται μια συλλογική προσπάθεια απ’ όλους, διοίκηση, κόσμο, προπονητές και παίκτες και αυτή βγαίνει και στο γήπεδο, αφού έρχονται τα αντίστοιχα θετικά αποτελέσματα», τόνισε ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, πρόσθεσε: «Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι διαφορές είναι πολύ μικρές. Είμαστε στην 2η θέση αλλά απέχουμε μόλις τρεις βαθμούς από την ζώνη υποβιβασμού. Δεν πρέπει να εφησυχάσουμε αφού το πρωτάθλημα είναι δύσκολο και μέχρι την τελευταία αγωνιστική θα υπάρχει άγχος σε όλους».
Στα αγωνιστικά, για το δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής (22/1) με τη Νέα Χιλή στην Αλεξανδρούπολη επιστρέφει ο Γιάννης Σολακίδης που εξέτισε την ποινή του, ενώ αναμένεται και ο Σκούφης που είχε ένα πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο. Επίσης, στον Ακροπόταμο περιμένουν και την έκδοση του δελτίου του νεαρού Γιώργου Κωνσταντάρα ενώ ο Θανάσης Πασχάλας πήρε χρόνο συμμετοχής στο προχθεσινό ματς.

Keywords
Τυχαία Θέματα