Στη… βροχή οι Φιλαδέλφεια Φίλις

06:52 2/6/2012 - Πηγή: OnSports

O Hunter Pence πέτυχε το μοναδικό home run των Φιλαδέλφεια Φίλις στο 6-4 σε βάρος των Μαϊάμι Μάρλινς.

Το παιχνίδι διακόπηκε προσωρινά λόγω βροχόπτωσης και γενικά η κακοκαιρία επηρέασε τους pitchers των δύο ομάδων. Ειδικά ο Mark Buerhle (5-5) ήταν απογοητευτικός και δεν εκμεταλλεύτηκε τα home runs των Logan Morrison και Justin

Ruggiano. Από την άλλη, ο Kyle Kendrick (2-4) δεν «έβγαλε» το έκτο inning, αλλά χρεώθηκε τη νίκη χάρη στο bullpen του και στο 15ο φετινό save του Jonathan Papelbon.

Ο Τζορτζ Κοτταράς επανήλθε από τραυματισμό με 1/3 hits και ένα walk, αλλά οι Μιλγουόκι Μπρούερς ηττήθηκαν με 8-2 από τους Πίτσμπουργκ Πάιρετς. Άλλωστε οι «πειρατές» πέτυχε έξι runs σε βάρος του Randy Wolf (2-5), οπότε ο Kevin Correia (2-5) πήρε μία εύκολη νίκη, αν και δέχθηκε home runs από τους Nyjer Morgan και Corey Hart.

Δύσκολη νίκη πέτυχαν οι Σικάγο Ουάιτ Σοξ με 7-4 εναντίον των Σιάτλ Μάρινερς. Ο Felix Hernandez παραχώρησε διπλό home run στο Gordon Beckham στο πρώτο inning και ατομικό στον Adam Dunn στο πέμπτο. Αν και αποχώρησε με 4-0 παθητικό σκορ, οι Μάρινερς μείωσαν με διπλό home run του Kyle Seager στο έβδομο inning και ισοφάρισαν σε 4-4 στο όγδοο. Ακολούθησαν, όμως, τρία άμεσα runs των «άσπρων καλτσών» σε βάρος του Shawn Kelley (0-1) με νικητήριο hit του Alexei Ramirez και ο Addison Reed «καθάρισε» με το έβδομο φετινό του save.

Σε εξέλιξη είναι τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της ημέρας, Κολοράντο Ρόκις-Λος Άντζελες Ντότζερς, Σαν Ντιέγκο Πάντρες-Αριζόνα Ντάιμοντμπακς, Λος Άντζελες Έιντζελς-Τέξας Ρέιντζερς και Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς-Σικάγο Καμπς. Νωρίτερα ολοκληρώθηκαν τα πρώτα οκτώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα