Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2014 – Αριθμός 9

Προετοιμαστείτε για νέες εμπειρίες: Το 2014 είναι η χρονιά που θα ξεκαθαρίσει το τοπίο της ζωής σας

Για να βρείτε ποιο νούμερο πρέπει να διαβάσετε για τις προβλέψεις Αριθμολογίας που σας αφορούν για το 2014, προσθέστε την ημέρα και το μήνα γεννήσεως σας με τον αριθμό του παγκόσμιου έτους 2014 (δηλαδή το 7) - και αναγάγετε το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα αν έχετε γεννηθεί 14 Μαρτίου προσθέστε την ημέρα και το μήνα γέννησης σας (14+3) με τον αριθμό του παγκόσμιου έτους (7), 14+3+7=24 . Κατόπιν αναγάγετε τον αριθμό 24 σε μονοψήφιο 2+4=6, Το 6 είναι το προσωπικό σας

έτος για το 2014.

Αν το προσωπικό σας έτος είναι το 9

Το 2014 είναι η χρονιά που θα ξεκαθαρίσει το τοπίο της ζωής σας. Αναλογιστείτε τι έχει συμβεί όλα τα προηγούμενα έτη, τόσο σε επίπεδο σχέσεων όσο και στον τομέα της εργασίας σας και προετοιμαστείτε για νέες εμπειρίες.

Στον επαγγελματικό τομέα παίζετε το τελευταίο χαρτί σας. Αφήστε πίσω σας ότι δεν έχει κανένα όφελος πλέον για εσάς και δεν υπόσχεται ένα αισιόδοξο μέλλον. Μη βασίζεστε στους άλλους.

Στα οικονομικά σας ρυθμίστε τυχόν εκκρεμότητες και χρέη που έχουν συσσωρευτεί από τα προηγούμενα χρόνια και προετοιμαστείτε για κάθε ενδεχόμενο.

Στα αισθηματικά, οι δεσμευμένοι έχετε μια ανάγκη για έντονες εμπειρίες, όποια έννοια κι αν δίνετε σε αυτό. Οι αδέσμευτοι έχετε συνηθίσει τόσο την ελευθερία σας, που θα δυσκολευτείτε να διακρίνετε το μέλλον μιας ενδιαφέρουσας σχέσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα