Ο δολοφόνος της Ναταλίας Βουτσινά ομολογεί: Έστησα καρτέρι και την μαχαίρωνα μέχρι να πεθάνει

Σοκάρει ακόμη η στυγερή δολοφονία της άτυχης Ναταλίας Βουτσινά από τον 33χρονο Αλβανό μέσα στο ίδιο της το σπίτι στην Πάτρα. Μέρες μετά το έγκλημα που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία ο δράστης κατά την απολογία του φαίνεται να επιβεβαιώνει πως μια ασήμαντη αφορμή ως πράξη αντεκδίκησης μιας διαφωνίας που προέκυψε πριν από δύο χρόνια, ήταν ο λόγος που αποφάσισε να στερήσει τη ζωή στην 43χρονη γυναίκα.

Σύμφωνα με το newpost.gr, η μοναδική

συνεργασία που είχε ο δράστης με την Ναταλία Βουτσινά και τον σύντροφό της, γνωστό δημοσιογράφο Ανδρέα Βρη, ήταν όταν το ζευγάρι αποφάσισε να ανοίξει ένα μπιστρό στο Ρίο. Τότε συμφώνησαν με εργολάβο να διεκπεραιώσει μια σιδερένια κατασκευή, που όμως δεν έμειναν ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες τους και η συνεργασία χάλασε.

Ένας εκ των εργατών του συνεργείου ήταν και ο δράστης και αυτή ήταν και η μοναδική επαφή του ζευγαριού με τον Αλβανό. Το γεγονός πραγματοποιήθηκε δύο χρόνια πριν, ενώ ο δράστης αμέσως μετά έφυγε για την Αλβανία και επέστρεψε στην Πάτρα μόλις λίγες ημέρες πριν το φονικό. Το βράδυ της Πέμπτης βγήκε με έναν συμπατριώτη και φίλο του για να διασκεδάσουν σε ένα μπιστρό της Πάτρας, εκεί που για κακή της τύχη εργαζόταν η άτυχη γυναίκα. Ο δράστης, αν και αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι ήπιε αρκετά - και αυτός και ο φίλος του - την αναγνώρισε και θυμήθηκε την «προσβολή» που είχε υποστεί πριν από δύο χρόνια. Τότε ζήτησε επιτακτικά από το μπαρ «τον επόμενο γύρο να τον σερβίρει η Ναταλία», κάτι που όμως η ίδια αρνήθηκε. Τότε ο Αλβανός με το φίλο του έφυγαν από το μαγαζί, έδιωξε το φίλο του με την δικαιολογία ότι έχει κάποια δουλειά και πήγε στο σπίτι όπου διέμεναν η 43χρονη με το δημοσιογράφο και την κόρη τους.

Έμεινε κρυμμένος έξω από το σπίτι του ζευγαριού ολόκληρη τη νύχτα

Όλη τη νύχτα έμεινε έξω από το σπίτι του ζευγαριού και περίμενε την στιγμή που θα έμενε μόνος του. Το πρωί, όταν το πρωί είδε τον γνωστό δημοσιογράφο να φεύγει - συνοδεύοντας την κόρη του προς το σχολείο - μπήκε από την πίσω πόρτα και βρήκε τη 43χρονη να κοιμάται. Χωρίς να διστάσει της επιτέθηκε και με τρεις μαχαιριές - όταν εκείνη ξύπνησε - αφήνοντάς την νεκρή σε μια λίμνη αίματος.

Η ανατριχιαστική λεπτομέρεια

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση είναι πεπεισμένοι ότι πρόκειται για ένα ειδεχθές, προμελετημένο έγκλημα. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι ο δράστης παρέμενε όλη τη νύχτα έξω από το σπίτι περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να δράσει.

Αυτό που έκανε και τους πιο έμπειρους αστυνομικούς να ανατριχιάσουν είναι ότι στο μαχαίρι του φόνου υπήρχε ακόμη κρεμασμένο... το καρτελάκι με το barcode της αγοράς.

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα