Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2014 – Αριθμός 2

Να είστε ευέλικτοι και διακριτικοί: Το 2014 είναι ένας καλός χρόνος για να κάνετε μια σχέση ή μια συνεργασία

Για να βρείτε ποιο νούμερο πρέπει να διαβάσετε για τις προβλέψεις Αριθμολογίας που σας αφορούν για το 2014, προσθέστε την ημέρα και το μήνα γεννήσεως σας με τον αριθμό του παγκόσμιου έτους 2014 (δηλαδή το 7) - και αναγάγετε το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα αν έχετε γεννηθεί 14 Μαρτίου προσθέστε την ημέρα και το μήνα γέννησης σας (14+3) με τον αριθμό του παγκόσμιου έτους (7), 14+3+7=24 . Κατόπιν αναγάγετε τον αριθμό 24 σε μονοψήφιο 2+4=6, Το 6 είναι το προσωπικό

σας έτος για το 2014.

Αν το προσωπικό σας έτος είναι το 2

Το 2014 είναι ένας καλός χρόνος για να κάνετε μια σχέση ή μια συνεργασία. Μην πιέζετε καταστάσεις και περιμένετε να έρθουν οι άλλοι σε εσάς. Να είστε ευέλικτοι και διακριτικοί.

Στα επαγγελματικά κινηθείτε σύμφωνα με το κλίμα της εποχής. Δείξτε τον καλύτερο εαυτό σας και αντιμετωπίστε τυχόν προβλήματα με υπομονή και εργατικότητα.

Στον οικονομικό τομέα έχετε πολλές εκκρεμότητες και αισθάνεστε αφόρητη πίεση. Μπορεί να χρειασθεί να στερηθείτε πράγματα αλλά μακροχρόνια θα σας ωφελήσει.

Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι στηρίζετε το σύντροφό σας, κάτι το οποίο μπορεί μερικές φορές να εκμεταλλεύεται. Αν δεν έχετε σχέση, πιθανόν φέτος να αισθανθείτε έντονη μοναξιά. Ωστόσο είναι μια καλή ευκαιρία να ανακαλύψετε πράγματα για τον εαυτό σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα