Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2014 – Αριθμός 5

Το 2014 είναι ένα έτος για να επεκτείνετε τους ορίζοντες σας

Για να βρείτε ποιο νούμερο πρέπει να διαβάσετε για τις προβλέψεις Αριθμολογίας που σας αφορούν για το 2014, προσθέστε την ημέρα και το μήνα γεννήσεως σας με τον αριθμό του παγκόσμιου έτους 2014 (δηλαδή το 7) - και αναγάγετε το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα αν έχετε γεννηθεί 14 Μαρτίου προσθέστε την ημέρα και το μήνα γέννησης σας (14+3) με τον αριθμό του παγκόσμιου έτους (7), 14+3+7=24 . Κατόπιν αναγάγετε τον αριθμό 24 σε μονοψήφιο 2+4=6, Το 6 είναι το προσωπικό σας έτος για το 2014.

Αν το

προσωπικό σας έτος είναι το 5

Το 2014 είναι ένα έτος για να επεκτείνετε τους ορίζοντες σας. Αν η ενεργητικότητά σας διασπαστεί σε πολλούς τομείς, δεν θα υπάρχει η αίσθηση της ολοκλήρωσης.

Στον επαγγελματικό τομέα μια αλλαγή που μπορεί να μην οφείλεται σε δική σας πρωτοβουλία θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα ενδιαφέροντα σας, αν την εκμεταλλευτείτε έγκαιρα.

Στον οικονομικό τομέα χρειάζεται ευκαμψία και ετοιμότητα, ώστε να μην βγείτε χαμένοι από τα σκαμπανεβάσματα που θα προκύπτουν κάθε λίγο και λιγάκι.

Στα αισθηματικά όσοι έχετε μια σταθερή σχέση, ίσως νοιώσετε την ανάγκη για περισσότερη ελευθερία. Αν είστε μόνοι δεν θα σας λείψουν οι περιπέτειες, οι οποίες όμως δεν θα έχουν συνέχεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα