Μυήστε το παιδί σας στο πνεύμα του Ολυμπισμού

Πρωτότυπες δράσεις με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου...

To φετινό καλοκαίρι αναμφίβολα θα στιγματιστεί από το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του κόσμου, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Τι καλύτερο λοιπόν από το να περάσετε τον ελεύθερο χρόνο σας

με το παιδί σας δημιουργικά, μυώντας το στην ευγενή άμιλλα του αθλητισμού, τη χαρά της άσκησης, τις αξίες της ζωής, τα σύγχρονα πρότυπα και παρέχοντάς του ταυτόχρονα γνώσεις για το σπουδαίο αυτό γεγονός.

Με πρωτοβουλία λοιπόν του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και του British Council διοργανώνονται τα «Κυριακάτικα Πρωινά» από τις 13/5 μέχρι τις 10/6. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, παιδιά και γονείς και περιλαμβάνει: την Κυριακή 13/5 (11 π.μ.) «Προσεγγίζοντας την ιδέα του Ολυμπισμού και της ευγενούς άμιλλας»: Έκθεση, Ομιλίες, Παιγνίδια, Θεατρικά δρώμενα, Προβολές .... Μαγειρέματα με είσοδο ελεύθερη. Το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10/6 (11 π.μ.) θα γίνουν παρουσιάσεις για μικρούς και μεγάλους, σεμινάρια, παιχνίδια και κατασκευές. Επιπλέον, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλίες της παγκόσμιας πρωταθλήτριας ακοντισμού Άννας Βερούλη και του πρωταθλητή της σκοποβολής και συγγραφέα παιδικών βιβλίων Νίκου Μιχαλόπουλου. ( Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, Αμφιθέατρο «Λεωνίδας Ζέρβας», Λεωφ. Βασ. Κωνσταντίνου 48. Πληροφορίες από το 210 7273501-516)

Μία σπουδαία ευκαιρία για δημιουργία και μάθηση. Μην το χάσετε...

Keywords
Τυχαία Θέματα