Αθήνα: Δεκαήμερο προσφορών στα καταστήματα του Κέντρου

15:13 17/5/2012 - Πηγή: Econews

Τη νέα του παρέμβαση με τίτλο «Ανοιξιάτικες ευκαιρίες στην Αθήνα» εγκαινιάζει σήμερα ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών.

Πρόκειται για ένα δεκαήμερο ανοιξιάτικων προσφορών εμπορευμάτων από την Πέμπτη 17 έως το Σάββατο 26 Μαΐου 2012.

Η νέα

αυτή πρωτοβουλία, που εντάσσεται στον στόχο για την αναβάθμιση της Αθήνας και την τόνωση της αγοραστικής κίνησης, υποστηρίζεται από τον Δήμο Αθηναίων και την «Τεχνόπολις Α.Ε.» με τη διοργάνωση εκδηλώσεων και απόδοση του Δημόσιου χώρου στους πολίτες.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών προσκαλεί τους καταναλωτές και τους επισκέπτες της πόλης να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις, συμβάλλοντας στην αναζωογόνηση του κέντρου της Αθήνας και παράλληλα να κάνουν τις αγορές τους, επωφελούμενοι των χαμηλών τιμών και της ποιότητας των εμπορευμάτων.

Κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί μέσω της ιστοσελίδας www.pameathina.net  να ενημερώνεται για τις προσφορές αλλά και τα Πολιτιστικά δρώμενα που θα υπάρχουν στη διάρκεια του δεκαημέρου. Αντίστοιχη ενημέρωση θα παρέχεται και από εφαρμογές κινητών συσκευών επικοινωνίας για λειτουργικά συστήματα Android και I-Phone.

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να επισκέπτονται το www.pameathina.net  που θα αποτελεί το εφαλτήριο για κάθε δράση του Συλλόγου από εδώ και πέρα και ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες να καταχωρούν τις προσφορές τους.

Η πρωτοβουλία θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο, στο Παγκράτι, την Κυψέλη, το Κολωνάκι, το Μοναστηράκι, την Πλάκα, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, τα Εξάρχεια, στους Αμπελόκηπους, στην αγορά των Πατησίων, Αχαρνών, Αγίου Μελετίου κ.ά..

Σημειώνεται ότι οι προσφορές δεν αφορούν μόνο εμπορεύματα ένδυσης και υπόδησης, αλλά επεκτείνονται και σε άλλα είδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα