Κάννες 2012: Οι καλοντυμένες της τελετής έναρξης

Την Τετάρτη έγινε η έναρξη του 65ου Κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών και ήδη δηλώνουμε ενθουσιασμένες από τις εντυπωσιακές δημιουργίες που είδαμε στο Κόκκινο Χαλί.

Σταρ από όλο τον κόσμο παραβρέθηκαν στην πρεμιέρα της ταινίας Moonrise Kingdom, με πρωταγωνίστρια την Tilda Swinton. Από αυτές η πρώτη που ξεχωρίσαμε ήταν η Diane Kruger με αιθέρια δημιουργία Giambattista Valli Couture, σε aqua απόχρωση. Την παράσταση έκλεψε και η Eva Longoria με εντυπωσιακό βραδινό φόρεμα του οίκου Marchesa.

H «Νοικοκυρά σε Απόγνωση» μας έχει συνηθίσει σε minimal chic εμφανίσεις καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς- με εξαίρεση τις μέρες που εμφανίζεται στο Φεστιβάλ της γαλλικής Κρουαζέτ. Αυτές τις μέρες, την βλέπουμε με ό,τι εντυπωσιακότερο κυκλοφορεί, και η φετινή χρονιά δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Έτσι, η επιλογή της τα είχε όλα: κεντήματα, κρυστάλλους, ανοιχτή πλάτη και μία τεράστια ουρά από τούλι.

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας Tree of Life, Jessica Chastain, φόρεσε κάτι πολύ πιο απλό, με την υπογραφή Alexander McQueen. Στην ανοιχτή ροζ απόχρωση της πούδρας, με ανοιχτό ντεκολτέ και πλισέ φούστα, το φόρεμα είναι, ίσως η πιο minimal δημιουργία της φθινοπωρινής συλλογής του βρετανικού οίκου. Τα κοσμήματά της ήταν του οίκου Louis Vuitton.

Η Γαλλίδα ηθοποιός Virginie Ledoyen παραβρέθηκε στην τελετή έναρξης με απλό, strapless φόρεμα, σε τυρκουάζ απόχρωση του Elie Saab. Η Ledoyen διατήρησε όλο το look σε χαμηλούς τόνους, με τα μαλλιά της σε ένα χαμηλό σινιόν και τα κοσμήματα του οίκου Chopard να αναδεικνύουν την φυσική ομορφιά της.

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας που «άνοιξε» το φεστιβάλ, Tilda Swinton, πάντα fashion forward, έμεινε πιστή στον σχεδιαστή που εμπιστεύεται τα τελευταία χρόνια για τις εμφανίσεις της στις Κάννες. Έτσι, την είδαμε με μακριά, βραδινή δημιουργία του Haider Ackermann- με αριστουργηματικό κορσάζ.

Η Eva Herzigova, γνωστή θαμώνας του Φεστιβάλ, εμπιστεύτηκε τους καλούς της φίλους Domenico Dolce και Stefano Gabbana, οι οποίοι δημιούργησαν ειδικά γι' αυτήν την εντυπωσιακή, απαστράπτουσα ροζ δημιουργία που θυμίζει vintage στάρλετ της Κρουαζέτ.

Keywords
Τυχαία Θέματα