Βιβλία «Προσωπικής Ανάπτυξης» που θα σας κάνουν να δείτε τον κόσμο με άλλο μάτι

Η life coach και συγγραφέας Τζιλ Δούκα μας προτείνει 3 βιβλία που, διαβάζοντάς τα, θα μεταμορφώσετε τη ζωή σας

Μια από τις αγαπημένες μου συνήθειες είναι το διάβασμα. Μου αρέσει πολύ να μαθαίνω καινούργια πράγματα και να διαβάζω διαφορετικές οπτικές γωνίες. Παρακάτω θα βρεις 3 μεταφρασμένα βιβλία το οποία με έχουν βοηθήσει πολύ στην ζωή μου και τα συστήνω στο coaching και στα σεμινάρια.

Μεταμορφώστε την ζωή σας Louis

Hay

H Louis Hay, έχει χαρακτηριστεί ως «άγγελος επί γης» από τον Αυστραλιανό τύπο. Είναι Αμερικανίδα και θεωρείται από τους πρόδρομους του τομέα της προσωπικής ανάπτυξης. Στο βιβλίο Μεταμορφώστε την ζωή σας , μας προτρέπει να πάρουμε την ζωή 100% στα χέρια μας με το να δίνουμε ότι θέλουμε να παίρνουμε. Με αυτή την απλή λογική, και με συγκεκριμένες ασκήσεις για κάθε τομέα της ζωής μας, νιώθουμε πλήρεις και ευτυχισμένοι. Οι ασκήσεις της είναι εύκολες και ο τρόπος που γράφει πολύ ζεστός!

Γίνετε πλούσιοι με την δύναμη της σκέψης Νapoleon Hill

Πολλοί πελάτες, ειδικά αυτήν την εποχή, μου ζητάνε συμβουλές που αφορούν την αντιμετώπιση των χρημάτων. To παγκόσμιο best seller Think and grow rich, γραμμένο το 1937, μας δίνει πρακτικές συμβουλές για το πώς να δημιουργήσουμε την αφθονία. Είναι βασισμένο στον τρόπο που πλούτισε ο Andrew Carnegie και μέχρι τον θάνατο του συγγραφέα το 1970 είχε πουλήσει 20 εκατομμύρια αντίτυπα. Μας εξηγεί ότι ο πλούτος είναι θέμα συμπεριφοράς και στο μυαλό μας. Σου φαίνεται περίεργο; Διάβασε και θα δεις!

Μάθετε να διεκδικείτε αυτό που θέλετε, ο παράγοντας Αλαντίν Jack Canfield, Victor Van Hansen

Ο μέντορας μου Jack Canfield, o νούμερο 1 coach της Αμερικής, έχει γράψει πάνω από 200 βιβλία και πουλήσει πάνω από 112 εκατομμύρια βιβλία σε 40 γλώσσες ανά τον κόσμο. Το συγκεκριμένο βιβλίο είναι πολύ χρήσιμο γιατί μας μαθαίνει πρακτικές στρατηγικές και τρόπους για το πώς να ζητάμε. Μάλιστα, μια από αυτές τις ασκήσεις την κάνουμε και στα σεμινάριά μας. Πόσες φορές έχεις κρατηθεί και δεν έχεις ζητήσει κάτι ή δεν έχεις εκφράσει την γνώμη σου, στο γραφείο, στην σχέση σου ή στο σεξ; Υπάρχουν συγκεκριμένοι τρόποι που σε βοηθάνε να βγεις από την άσχημη θέση. Το να εκφράζεις την γνώμη σου είναι μια βασική αρχή που μπορεί να μεταμορφώσει την ζωή σου.
Καλή ανάγνωση λοιπόν και μην ξεχνάς, be Unique!

Keywords
Τυχαία Θέματα