Φτιάξε κορμί με τα μυστικά της Nicole Scherzinger

Πώς διατηρεί η 32χρονη σταρ αυτό το καλλίγραμμο σώμα;

Η Nicole Scherzinger, frontwoman των  Pussycat Dolls, έχει κάνει τον πλανήτη να παραληρεί με τις καμπύλες της. Η νικήτρια του αμερικανικού «Dancing with the Stars» το 2010 και κριτής στην επιτροπή του «X factor», αποκαλύπτει τα μυστικά που την κρατούν αδύνατη με εντυπωσιακές καμπύλες στα 32 της χρόνια!

Η Nicole ξεκίνησε ως χορεύτρια, άρα το σώμα της είχε ήδη τις βάσεις. Το  2003 γίνεται η βασική τραγουδίστρια των Pussycat Dolls και ξεκινά τις περιοδείες που την σπρώχνουν προς τη μεγάλη της λατρεία. Το junk food. Για 3 χρόνια δεν τρέφεται με τίποτε άλλο και το σώαμα της αρχίζει να... χαλάει. Όταν ξεκινούν οι φωτογραφίσεις, κλαίει και αποφασίσει να επιστρέψει στην καλή της φόρμα και να ακολουθήσει συγκακριμένο πρόγραμμα το οποίο έκτοτε έχει γίνει η Βίβλος της.

Η ομορφιά απαιτεί θυσίες και ο μόνο που επιτρέπει στον εαυτό της είναι ένα ποτήρι κόκκινο κρασί που και που. Προτιμά το ψάρι, τις γλυκοπατάτες, το ρύζι και τα προϊόντα ολικής άλεσης, ενώ τρώει πάντα 4 με 5 γεύματα την ημέρα για να διατηρεί τους ρυθμούς των κάυσεών της. Το πιο βασικό κομμάτι του προγράμματος; Το νερό. Άφθονο νερό συνεχώς και αρκετό πράσινο τσάι χωρίς καθόλου ζάχαρη. Μάλιστα η σταρ πίνει ζεστό τσάι όλο το χρόνο λέγοντας πώς τη δροσίζει και το καλοκαίρι γιατί φέρνει τον οργανισμό της σε ισοροπία με το περιβάλλον. Τέλος, δεν πίνει κρύα ροφήματα αλλά σε θερμοκρασία δωματίου ή δροσερά απλώς προκειμένου να μην ταλαιπωρεί τον οργανισμό της και να διατηρεί την ίδια θερμοκρασία στο στομάχι της για να έχει καλύτερη πέψη και να μη φουσκώνει.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμά της στο γυμναστήριο ή στο χώρο της έχει ως εξής:
- Δευτέρα: 1 ώρα διάδρομο
- Τρίτη: 1 ώρα γυμναστικής
- Τετάρτη: 1 ώρα διάδρομο και 1 ώρα ποδήλατο
- Πέμπτη: 90 λεπτά χορός ή kick boxing
- Παρασκευή: 45 λεπτά τρέξιμο
- Σάββατο: Ρεπό!
- Κυριακή: 90 λεπτά χορός ή kick boxing

Διαβάστε ακόμη:

Keywords
Τυχαία Θέματα