ΡΙΤΑ ΠΑΡΕΪΡΑ : Η γυναίκα που μπήκε ανάμεσα σε Ρονάλντο και Σάικ

Πρόκειται για την 29χρονη Playmate από την Πορτογαλία η οποία σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα διατηρεί σχέση με τον άσο της Ρεάλ.

Οι φήμες για την σχέση Ρονάλντο-Παρέιρα άρχισαν να κυκλοφορούν ακριβώς πριν από 10 μέρες, όταν ο φωτογράφος του ισπανικού περιοδικού ΑBC τους έπιασε να είναι κάτι παραπάνω από διαχυτικοί έξω από τη ντισκοτέκ Seven την ίδια περίοδο που η Ίρινα Σάικ ανέβαζε στο twitter φωτογραφία με τη γιαγιά της από

τη μικρή πόλη της Σιβηρίας από όπου κατάγεται.

Πρόκειται για την 29χρονη Playmate από την Πορτογαλία η οποία σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα διατηρεί σχέση με τον άσο της Ρεάλ.

Οι φήμες για την σχέση Ρονάλντο-Παρέιρα άρχισαν να κυκλοφορούν ακριβώς πριν από 10 μέρες, όταν ο φωτογράφος του ισπανικού περιοδικού ΑBC τους έπιασε να είναι κάτι παραπάνω από διαχυτικοί έξω από τη ντισκοτέκ Seven την ίδια περίοδο που η Ίρινα Σάικ ανέβαζε στο twitter φωτογραφία με τη γιαγιά της από τη μικρή πόλη της Σιβηρίας από όπου κατάγεται.

Μάλιστα τα σχετικά δημοσιεύματα ήθελαν την Ρίτα (που έγινε διάσημη κυρίως μέσα από σέξι φωτογραφήσεις) να είναι φίλη των αδελφών του Ρονάλντο και να διατηρεί άριστη σχέση με την μητέρα του Ντολόρες.

Μέχρι στιγμής κανένας από τους εμπλεκόμενους δεν έχει επιβεβαιώσει ή (και εδώ είναι το σημαντικό) διαψεύσει την είδηση.

Ρίτα ΠαρέιραΚριστιάνο ΡονάλντοΙρίνα Σάγιακ
Keywords
Τυχαία Θέματα