Κώστας Μαρτάκης:«Αν ήμουν gay, μπορεί και να το παραδεχόμουν»

Όταν πριν από έξι χρόνια έβγαινε από το talent show στο οποίο συμμετείχε, όλοι μιλούσαν για ένα όμορφο αγόρι με καλή φωνή που θα είχε ημερομηνία λήξης στον ήδη κορεσμένο χώρο της ελληνικής μουσικής.

Και όμως...
ο Κώστας Μαρτάκης άντεξε και όχι μόνο εντυπωσιάζει με τις φωνητικές του ικανότητες αλλά κερδίζει κοινό και κριτική επιτροπή με τις χορευτικές του επιδόσεις στο Dancing with the stars 2.

Για την οικογένεια του, τα αδέλφια του, τα χρήματα που έχει βγάλει αλλά και τις σχέσεις του μίλησε σε συνέντευξη του στο περιοδικό Down Town o Κώστας Μαρτάκης.

Ο νεαρός τραγουδιστής παραδέχθηκε ότι είναι μόνος εδώ και επτά μήνες.

"Θα ήθελα να έχω μία κοπέλα που να με καταλαβαίνει για να μπορέσω σε καμιά δεκαριά χρόνια να φτιάξω τη δική μου οικογένεια. Μία μεγάλη οικογένεια, γεμάτη αγάπη. Όπως αυτή που μεγάλωσα" δήλωσε, ενώ αποκάλυψε πως παρά το γεγονός ότι έχει δηλώσει εξαρτημένος από το σεξ υπήρξε μεγάλο διάστημα στη ζωή του - τουλάχιστον ένα χρόνο - που απείχε από αυτό!


Στην ερώτηση "πολλοί αμφισβητούν τη σεξουαλικότητα σου. Λένε πως είσαι gay. Τί απαντάς;" εκείνος δήλωσε "δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Ας λένε ότι θέλουν. Από τότε που ξεκίνησα, έχω ακούσει χιλιάδες πράγματα...Αν ήμουν gay, μπορεί και να το παραδεχόμουν. Δεν ξέρω".
real.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα