"Κλωτσάει" η Μάλαγα για Πρίντεζη

Η υπόθεση φαινόταν τελειωμένη ως το μεσημέρι, ωστόσο, τα δεδομένα άλλαξαν όταν η Ουνικάχα άλλαξε τα δεδομένα, προσπαθώντας με εμφανή τρόπο να απαλλαχθεί μια και καλή από το "παχυλό" συμβόλαιο του διεθνούς φόργουορντ, που είναι και το μεγαλύτερο στην ομάδα!

Οι Ισπανοί, που είχαν αρχικά συμφωνήσει...
για τον δανεισμό του παίκτη ως το τέλος της χρονιάς (θα μοιραζόντουσαν με τους "ερυθρολεύκους" το υπόλοιπο του συμβολαίου), ζήτησαν από τον Πρίντεζη να λύσει το συμβόλαιο του και να "θυσιάσει" το 1.2 εκατομμύρια ευρώ που έχει να εισπράξει βάσει της 3ετούς συμφωνίας του 2009.

Τα
δεδομένα αλλάζουν θεαματικά, αν και τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο. Εξάλλου η Μάλαγα έχει αφήσει στο περιθώριο τον 26χρονο άσο (μετά τον ερχομό του Γκαρμπαχόσα και την επιστροφή του Σινάνοβιτς είναι εκτός 12άδας), οπότε δεν αποκλείεται να αλλάξει εκ νέου ρότα, προσπαθώντας να "γλιτώσει" τα φετινά χρήματα, αφήνοντας παράλληλα ανοιχτό το ενδεχόμενο διαπραγμάτευσης το καλοκαίρι.

Το θέμα είναι ότι αυτή τη στιγμή ο Πρίντεζης, αν κι έχει συμφωνήσει με τους Πειραιώτες, δεν μπορεί να ολοκληρώσει την επιστροφή του στον Ολυμπιακό.
sport24
Keywords
Τυχαία Θέματα